EL BUC PER REIS, REGALA JOGUINES

El BUC regala joguines per reis. El Barcelona Universitari Club  ha portat a terme una iniciativa per alegrar la temporada nadalenca als infants del barri de La Marina, a Barcelona. El club, des del compromís amb la seva comunitat, ha decidit regalar joguines als més petits.

El passat dimecres, el BUC va fer entrega de les joguines a les instal·lacions de La Marina FM, una col·laboració que ha reforçat els llaços entre el club i l’emissora local. La campanya ha estat un èxit gràcies a la participació activa de totes dues parts.

Entre els regals es troben algunes pilotes de rugby, reflectint la passió i l’esperit esportiu del Barcelona Universitari Club. Les joguines van ser recollides a les instal·lacions de La Foixarda, on sòcies i jugadores del club van contribuir  amb donacions.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa ha proporcionar moments de joia i felicitat als nens en la celebració dels Reis. L’esport no només es tracta de competició al camp, sinó també de construir comunitat i retornar a la societat.

Aquest tipus d’accions solidàries reforcen els llaços comunitaris i destaquen la importància de la col·laboració entre entitats locals. El BUC vol transmetre que la celebració del reis es viu millor quan es comparteix amb la resta.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *