Un gran dia pel clubUn gran día para el club

La pluja no va poder amargar la gran festa de presentació oficial del club.

Pel matí, a les 10, tots els nens de l’escola es treien les lleganyes passant-s’ho d’allò més bé entre passada i passada i placatge i placatge.

Mentrestant, als voltants del camp l’activitat era frenètica: presentació de la maqueta de la nova Foixarda, dinar popular, fotos oficials de totes les categories de l’equip i visita de l’espònsor principal del primer equip i del cadet: “Ascensors Jordà”.

La lluvia no pudo amargar la gran fiesta de presentación oficial del club.

Por la mañana, a las 10, todos los niños de la escuela se quitaban las legañas pasándoselo en grande entre pase y pase y placaje y placaje.

Mientras, en los alrededores del campo la actividad era frenética: presentación de la maqueta de la nueva Foixarda, comida popular, fotos oficiales de todas las categorías del equipo y visita del espónsor principal del primer equipo y del cadete: “Ascensores Jordá “.

Després tocava una autèntica marató de rugby; quatre partits seguits que van amanir una gran jornada de rugby on, per la Foixarda, van passar més de cinc-centes persones entre jugadors, socis i simpatitzants.

Infantils

En el primer partit, en la primera jornada de primera divisió catalana, els nostres infantils van demostrar el seu moment àlgid de forma i es van imposar clarament a un sempre difícil Barça per 25 a 7, demostrant que tenen molts números de lluitar pel campionat.

Cadets

La festa continuà amb una autèntica exhibició dels nostres cadets que es van imposar al GEIEG amb un contundent 43 a 7, en un partit en el que van demostrar actitud i esforç.

Queden alguns detalls per millorar i perfeccionar, però es comença a veure l’estil BUC en el seu joc.

Només cal lamentar la lesió de tres jugadors del GEIEG durant l’escalfament, un d’ells de certa gravetat, (clavícula trencada).

En general els nostres cadets van dominar el matx en tot moment i no hi hagué cap incidència exceptuant una targeta groga a un dels nostres per xerrar.

Aquí podeu veure la fitxa del partit:

Primer Equip

El plat fort de la jornada era el partit corresponent a la cinquena jornada de Divisió d’Honor B entre el nostre primer equip i el Bera Bera RT de Sant Sebastià.

El partit va estar marcat per les alternatives en el marcador i per una altíssim ritme de joc.

Els bascos es van imposar per un enganyós 13 a 25 en un partit on qualsevol dels dos equips podria haver-se endut la victòria.

Juvenils

Després els nostres juvenils també s’estrenaven a la primera divisió catalana contra el rival, a priori, més potent de la categoria, la UE Santboiana, on alguns dels seus jugadors ja han disputat minuts a Divisió d’Honor amb el seu primer equip.

L’actitud va ser impecable i el BUC va lluitar i imprimir un ritme molt fort al partit, però poc a poc la superioritat física i tècnica dels santboians i una bona organització tàctica van anar dessagnant el marcador d’un BUC que mai va baixar els braços  però que s’endugué un bon cop: 3 a 50.

Ara cal seguir treballant per seguir millorant i creixent com equip.

 BUC “B”

Ja lluny de la Foixarda, a Viladecans, el nostre sènior “B” va aconseguir la classificació matemàtica per a la primera divisió de la tercera categoria regional a falta d’un partit aplaçat contra el Gòtics “B”.

En un mal partit, on el BUC no va saber imposar la seva superioritat física i tècnica, es va aconseguir una treballada victòria contra un Viladecans molt ben posicionat tàcticament i amb un joc col·lectiu molt correcte.

Les armes del BUC, el coratge i la intensitat. Els punts sempre vingueren d’accions individuals puntuals i el 11 a 20 final és una nota molt baixa pel potencial que té aquest equip.

Esperem que aquest “susto” serveixi als nostres nois per posar-se les piles i caminar amb pas ferm cap al seu objectiu: l’ascens.

En definitiva, una bona jornada de rugby on, el BUC, està demostrant que els temps difícils han passat i que gaudeix de molt bona salut.

Después tocaba una auténtica maratón de rugby; cuatro partidos seguidos que aliñaron una gran jornada de rugby dónde, por la Foixarda, pasaron más de quinientas personas entre jugadores, socios y simpatizantes.

Infantiles

En el primer partido, en la primera jornada de primera división catalana, nuestros infantiles demostraron su momento álgido de forma y se impusieron claramente a un siempre difícil Barça por 25 a 7, demostrando que tienen muchos números para luchar por el campeonato.

Cadetes

La fiesta continuó con una auténtica exhibición de nuestros cadetes que se impusieron al GEIEG con un contundente 43 a 7, en un partido en el que demostraron actitud y esfuerzo.

Quedan algunos detalles por mejorar y perfeccionar, pero se empieza a ver el estilo BUC en su juego.

Sólo hay que lamentar la lesión de tres jugadores del GEIEG durante el calentamiento, uno de ellos de cierta gravedad, (clavícula rota).

En general nuestros cadetes dominaron el encuentro en todo momento y no hubo ninguna incidencia exceptuando una tarjeta amarilla a uno de nuestros para charlar.

Aquí puede ver la ficha del partido:

Primer Equipo

El plato fuerte de la jornada era el partido correspondiente a la quinta jornada de División de Honor B entre nuestro primer equipo y el Bera Bera RT de San Sebastián.

El partido estuvo marcado por las alternativas en el marcador y por una altísimo ritmo de juego.

Los vascos se impusieron por un engañoso 13 a 25 en un partido donde cualquiera de los dos equipos podría haberse llevado la victoria.

Juveniles

Después nuestros juveniles también se estrenaban en la primera división catalana contra el rival, a priori, más potente de la categoría, la UE Santboiana, dónde algunos de sus jugadores ya han disputado minutos en División de Honor con su primer equipo.

La actitud fue impecable y el BUC luchó e imprimió un ritmo muy fuerte al partido, pero poco a poco la superioridad física y técnica de los santboianos y una buena organización táctica fueron desangrando el marcador de un BUC que nunca bajó los brazos pero que se llevó un buen golpe: 3 a 50.

Ahora hay que seguir trabajando para seguir mejorando y creciendo como equipo.

BUC “B”

Ya lejos de la Foixarda, en Viladecans, nuestro sénior “B” consiguió la clasificación matemática para la primera división de la tercera categoría regional a falta de un partido aplazado contra el Gòtics “B”.

En un mal partido, dónde el BUC no supo imponer su superioridad física y técnica, se consiguió una trabajada victoria contra un Viladecans muy bien posicionado tácticamente y con un juego colectivo muy correcto.

Las armas del BUC, el coraje y la intensidad. Los puntos siempre vinieron de acciones individuales puntuales y el 11 a 20 final es una nota muy baja por el potencial que tiene este equipo.

Esperamos que este “susto” sirva a nuestros chicos para ponerse las pilas y caminar con paso firme hacia su objetivo: el ascenso.

En definitiva, una buena jornada de rugby donde el BUC, está demostrando que los tiempos difíciles han pasado y que goza de muy buena salud.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby