Última derrota i a jugar-se el descens (14-24)

El BUC ha acabat la temporada amb un últim partit a la reestrenada Foixarda i amb una nova derrota passada per aigua. Tot i enfrontar-nos al CN Poble Nou, el rival més proper a la taula classificatòria, l’equip ho va intentar i va realitzar un bon partit, però no va aconseguir la ja esperada victòria i va acabar caient per 10 punts en els últims minuts.

Sota la pluja intensa que mullava la nova gespa artificial de la Foixarda, el BUC ja va començar perdent en els primers minuts, quan el Poble Nou es va avançar gràcies a una marca transformada i a dos cops de càstig del seu obertura, 0-13. Tot i el cop inicial, l’equip va saber reaccionar i ho va estar intentant durant tota la primera part fins que en els últims minuts va aconseguir anotar la primera marca del matx, obra de Cayu que es va filtrar entre la defensa rival. Pistone la va transformar. Al descans, el marcador era 7-16, després d’un nou cop de càstig transformat pel Poble Nou. La segona part va començar millor per al BUC, que no va trigar massa en seguir retallant diferències amb una marca de Prubner després d’una bona jugada de la davantera del BUC. Pistone tornava a convertir la transformació i deixava el BUC a només dos punts del rival, 14-16. Durant tota la segona part, els homes de Puchy van tenir força possessió de l’ovalada i algunes situacions de molt de perill a la 22 rival, però finalment va acabar sent el Poble Nou qui va anotar una segona marca en els últims minuts, que ja va ser definitiva.

Així doncs, s’acaba la temporada amb una nova derrota i l’equip ha estat incapaç de sumar-ne cap en tot l’exercici. El BUC acaba la temporada com a últim classificat i ara s’haurà de veure les cares amb el Rugby Sitges en un play-off per evitar el descens, que, degut als canvis en el sistema de divisions, seria directament a Primera Catalana, ja que desapareix Nacional. Així que caldrà donar suport a l’equip i animar-lo al màxim per evitar el descens i superar aquest play-off que comença el proper dissabte amb el partit a Sitges a les 5 de la tarda i que acabarà el cap de setmana següent amb la tornada a la Foixarda.

Alineació: 1. Carlos Orillosa 2. Nin Escrig (c) 3. Sergi Coma 4. Ramon Salinas 5. Diego Prubner 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone 9. Marc Fajarí 10. Axel Borasino 11. Daryl Taduran 12. “Cayu” 13. Ferran Pahisa 14. Javier “Kiko” Mena 15. Marçal Soriano

Substituts: Josep Maria Simon “Sultan”, Marc Coma, Fabien Kuypers, Roger Garcia, Anderson Guevara.

 

Marques: Cayu i Diego Prubner.

Transformacions: Juan Pistone (2).

Cops de càstig:

 

Crònica: Pol Camprubí // Fotos: Julián Yepes

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby