I Trofeu Internacional de Quad Rugby

Font: esportadaptat.org

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre es disputa la primera edició del Trofeu Internacional de Quad rugby a la ciutat de Barcelona, concretament a les instal·lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la selecció catalana de rugby adaptat, formada íntegrament per jugadores i jugadors del BUC Wheelchair.

En aquesta primera edició del Trofeu Internacional participen quatre dels millors equips de tot el món d’aquest esport. Cal destacar la presència de l’equip francès CAP SAAA de París, l’equip dels Fighting Snakes de Suïssa i els Wildboars d’Hongria, a més de la participació de la selecció catalana de rugby adaptat, una oportunitat única de veure en acció a la Selecció competint en un Trofeu Internacional al nostre país.

Dissabte 8 es disputa la primera fase on tots els equips jugaran contra tots i diumenge tindrà lloc el partit per la 3a i 4a posició a les 9:30h i la Gran Final a les 12h al CEM de l’Espanya Industrial. Abans de la final, es jugarà un partit inclusiu de rugby entre joves jugadors amb i sense discapacitat.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby