Trobada Internacional d’Escoles de Rugby del BUC

Cap de setmana de rugby a Barcelona. Coincidint amb la celebració de la final del TOP14 al Camp Nou el dia 24 de juny, l’escola de rugby del BUC acull, al camp municipal de la Foixarda, una trobada amb 4 escoles franceses i 2 de catalanes.

L’Escola del Barcelona Universitari Club, BUC, organitza els dies 24 i 25 de juny una trobada d’escoles de rugby en la qual hi participen més de 600 nens i nenes de les categories sub6, sub8, sub10, sub12 i sub14 (entre 4 i 13 anys).

El camp municipal de rugby de la Foixarda acollirà aquest cap de setmana 6 escoles de rugby: Stade Toulosain, Rugby Elna, Rugby Millas, Rugby Mazamet, Rugby Sant Cugat i BUC.

Esdeveniments com aquest constitueixen una important eina de difusió del rugby català, un esport amb una llarga tradició a casa nostra, i de la seva promoció més enllà de les nostres fronteres. Des de l’escola de rugby del BUC es duen a terme accions amb l’objectiu de donar a conèixer la pràctica del rugby i de difondre els valors que aquest fomenta. El respecte, l’esforç individual i col·lectiu i el treball en equip en són un exemple.

Els partits començaran divendres 24 a les 9 del matí i finalitzaran dissabte 25 a les 18 hores. Dos dies de bon rugby escolar per a tots els aficionats a aquest noble esport.

torneig internacioanl escolaFoto original: Martín Seras Lima (Mundo Rugby) | Disseny: ZeroCatorze

Quedeu tots convidats a assistir a aquest gran esdeveniment i us agrairem en nom del BUC i del rugby català la difusió de l’acte que en pugueu fer.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby