Trobada d’escoles a la Foixarda


Aquest dissabte ha tingut lloc la primera Trobada d’Escoles de Rugby amb seus als camps de Cornellà i de la Foixarda. Aquesta trobada ha sigut organitzada per l’escola del nostre club.

Han participat junt amb els equips de la nostra escola les escoles dels clubs CN Poble Nou, Castelldefels RUC, Sitges RFU i Gòtics. Hi ha hagut competició de les categories aleví, benjamí, prebenjamí i babies (els nostres aligots). Podeu accedir a algunes imatges de la trobada.

A les tres primeres tota l’activitat ha sigut de competició, amb un primer lloc pels alevins i segons llocs pels benjamins i prebenjamins. Els aligots han tingut una part de jocs i despés partits sense tenir en compte el resultat.

Hem de agrair la col·laboració del infantils del nostres club, alguns han fet feina de delegats de camp o àrbitres i altres han fet d’anfitrions a alguns nois d’edats de les categories infantils, cadets i juvenils que volien probar això del rugby. Avui no han jugat, però han fet una altre tipus de feina pel seu club. Un exemple d’implicació per a altres categories.

També volem agrair la col·laboració dels diferents pares que han ajudat, en diferents tasques, al bon desenvolupament de la trobada. Hem estat felicitats pels altres clubs per al dinamisme de la mateixa i la seva organització.

Per últim volem agrair als nostres jugadors, monitors i entrenadors per el seu esperit esportiu, joc net i entrega per defensar els nostres colors i assolir els millors resultats possibles. Felicitats per la feina feta nois!!!

Un aplaudiment per l’escola

Pep

Per veure les fotos feu click AQUI

ACTVITATS ESCOLA SETMANA 19 AL 25 DE NOVEMBRE DE 2007

Dimecres 21 de novembre, entenament de 18,00 a 19,30 per benjamins, alevins i infantils a la Foixarda
Dissabte 24 de novembre:
– Benjamins i Alevins de 1º any i de 2º no convocats : entrenament de 10,30 a 12 hores a la Foixarda
– Infantils i Alevins de 2º any convocats: a les 10,30 convocatoria a la Foixarda i a les 12,00 partit de primera fase Campionat Infantil amb la UES al nostre camp.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby