Tres de tres: el BUC guanya al Toro RC (59-8).

L’equip sènior va aconseguir el passat dissabte davant del Toro RC la tercera victòria consecutiva en el seu retorn a la Primera Nacional per un contundent 59-8. Els nois entrenats per Jordi Puigvert i Dani Ripol van encarrilar ràpidament el partit amb un assaig matiner i van acabar imposant-se amb claredat a l’equip de Calvià, possiblement disminuït per culpa del viatge, aconseguint el punt de bonus ofensiu que li serveix per mantenir-se segón de la classificació empatat a punts amb el RC Ponent.
Els entrenadors van mantenir el bloc que va imposar-se la setmana passada al CR Sant Cugat, amb algunes modificacions. L’equip presentava les novetats de Juan Porras, Marc Rubio, Germán Antón i Gerard Borràs, que entraven a la convocatòria en lloc de Gosta Borasino, Leo, Marc Fajarín i Rati.
El partit no va tenir massa història. Ràpidament, el BUC va aconseguir la primera marca i no va perdre el control del matx excepte en els deu minuts immediatament posteriors a aquest primer assaig, quan els visitants van prémer l’accelerador i l’equip va veure’s aculat a la seva línea de 22. Però ràpidament, l’equip va refer-se i va tornar a agafar la iniciativa, amb un joc molt vertical. L’equip es va mostrar novament superior físicament al rival, la qual cosa va ser aprofitada per Xavi Zubero i Juan Pistone, que van intentar sempre donar ritme al partit, jugant ràpid les faltes comeses per l’equip mallorquí.
Ofensivament, el BUC va aprofitar la feblesa defensiva mostrada dissabte pel Toro RC per anotar 10 assajos, rècord de la temporada. La tres quarts, amb uns incisius Richard Cottrell, Pablo Rey i Raimon Jorba, trencava amb aparent facilitat la línea defensiva mallorquina per la zona central, aconseguint guanyar molts metres i enllaçar en fases jugades de recolzament darrera de la defensa del Toro. Per la seva banda, la davantera va tornar a imposar-se en les fases estàtiques i dinàmiques, guanyant moltes pilotes en defensa de touche i especialment de melé, i assegurant la conservació de la pilota en joc obert. I un cop amb la pilota, la tercera línea liderada per Juan Pistone i Toni Fedelich, va intentar donar ritme al partit, jugant la pilota ràpidament després de cop de càstig, oferint-se a la tres quarts.
A la segona part, amb el bonus ofensiu ja aconseguit, l’equip va mantenir el ritme anotador de la primera i, tot i jugar durant deu minuts amb un jugador menys per targeta groga a Germán Antón per un placatge perillós al pocs minuts del començament. Això va permetre al tàndem format per Jordi Puigvert i Dani Ripol el donar entrada a tots els suplents, que van demostrar sobrada qualitat per entrar al quinze titular.
BUC: 1. Albert Conesa, 2. Nin Escrig, 3. Carlos Orellosa; 4. Ermengol Alemany, 5. Juan Porras; 6. Toni Fedelich, 7. Sergi Calzada, 8. Juan Pistone; 9. Xavi Zubero, 10. Álex Zubero; 11. Pol Camprubí, 12. Richard Cottrell, 13. Pablo Rey, 14. Raimon Jorba, 15. Fedz. Suplents: 16. Marc Rubio, 17. Koco, 18. Marc Sentís, 19. Dídac Gómez, 20. Xabi Saéz, 21. Germán Antón, 22. Gerard Borràs. Entrenadors: Jordi Puigvert i Dani Ripol.
Amb tot això, l’equip arriba invicte amb 14 punts de 15 possibles al se enfrontament contra el CR Sitges. Els del Garraf, que no passen per un bon moment de resultats, van perdre la passada jornada en el seu desplaçament a Eivissa per 20-15. Esperem que l’equip continuï amb la bona ratxa i s’endugui els punts de Sitges per continuar al capdavant de la taula de classificació.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby