Torneig triangular Ciutat de l’Hospitalet S14

 

Segona oportunitat per a que els nostres nois i noies continuin assimilant el nou sistema i defensin novament, amb coratge i esforç, el color negre. Sortosament la pluja ens ha respectat  em pogut gaudir d’una bona tarda de rugby.

1. Marc Beltran
2. Iris Egea
3. Martí Esteve
4. Sergi García
5. Martí Sentís
6. Unai Fernández
7. Júlia Edo
8. Adur Casares
9. Guillem Marco
10. Guillem Figueruelo
11. Marc Jové
12. Kike Díaz
13. Lara Cook
14. Fahrad Fassa
15. Pol Martí

L’Hospitalet 7 – 15 BUC
L’equip amfitrió ha sorprès amb una ràpida marca a l’inici del partit que, juntament amb la transformació, els ha fet anar per davant al marcador.
El nostre equip s’ha sobreposat amb rapidesa reaccionant amb bon rugby al sotrac inicial, un cop ha entrat la nostra treballada primera marca el partit ja ha quedat encarrilat cap a una lluitada victòria final amb dos marques més. Tot i jugar els darrers minuts amb un jugador menys per una tarjeta groga L’Hospi ha plantat cara.
Bon regust de boca i il.lusionats amb els bons minuts de rugby que hem pogut veure, els esforços acaben per tenir premi.

L’Hospitalet:
Marques: 1
Transformacions: 1
BUC:
Marques: Kike Díaz (1), Unai Fernández (2)

BUC 5 – 31 Les Abelles
Partit en que el cansament, fruit del camp mullat i jugar els dos partits seguits, s’ha fet notar. Des de l’inici l’equip valencià, amb 23 jugadors, s’ha posat per davant i ja no ha deixat que  el nostre equip puguès remuntar. Tot i així no han abaixat els braços i una molt treballada marca de l’Unai ens ha ajudat a fer moure el marcador del nostre costat per a tenir  recompensa per l’esforç.Destaquem l’esportivitat de l’equip rival que davant la lesió momentània d’un dels nostres piliers ha decidit treure’n un dels seus mentre no es recuperès.

BUC:
Marques: Unai Fernández (1)
Les Abelles:
Marques : 5

Transformacions: 3

Bones sensacions les que hem tingut aquesta jornada, ja anem veient el fruit del que treballem. Toca continuar picant pedra per aconseguir que totes les peces acabin d’encaixar del tot, tenim confiança.

Aquesta setmana a treballar de valent per a preparar el proper partit a St. Cugat.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby