Torneig Solidari “Fins al moll de l’os”Torneo Solidario “Fins el moll de l’os”

La Fundació Josep Carreras i el Barcelona Universitari Club (BUC) celebraran un torneig de rugby solidari el proper 25 de maig. Serà la tercera edició del torneig Rugby Solidari fins al moll de l’os, que intenta conjugar els valors del rugby amb la lluita contra la malaltia dedicant tota la recaptació de la jornada a la investigació mèdica contra la leucèmia.

Els participants del torneig seran els equips representants de cada categoria del BUC, que s’enfrontaran a altres equips d’arreu de Catalunya i França. En total, més de 500 esportistes d’entre 4 i 16 anys participaran aquest any. A banda, els jugadors del primer i segon equip sènior, juvenils i cadets recolzaran el torneig fent de cambrers, cuiners, àrbitres i animadors.

La forma de recaptar diners serà triple: d’una banda, l’entrada a la festa, i la taquilla del dinar, elaborat íntegrament pels socis del club. De l’altra, la rifa solidària, on es sortejaran diversos materials relacionats amb el món de l’esport donats per diverses personalitats i institucions. Finalment, s’organitzarà una botiga solidaria on es vendran xapes juntament amb pastissos i d’altres delicatessens casolanes elaborades pels socis/es del BUC. En les dues anteriors edicions es vàren recaptar més de 1.500 euros cada any.

Aquí podeu consultar el dossier de l’activitat

Els equips participants seran:

-Gòtics

-ARPN

-Sant Cugat

-Sales Viladecans

-Tarragona

-Carboners de Terrassa

-Côte Vermeille

-BUC

L’endemà, per amanir el cap de setmana jugaran els nostres cadets (Copa Catalana) i els juvenils (Lliga Nacional).

Salut i rugby!!!

La Fundación Josep Carreras y el Barcelona Universitari Club (BUC) celebrarán un torneo de rugby solidario el próximo 25 de mayo. Será la tercera edición del torneo Rugby Solidario “fins el moll de l’os”, que intenta conjugar los valores del rugby con la lucha contra la enfermedad dedicando toda la recaudación de la jornada en la investigación médica contra la leucemia.

Los participantes del torneo serán los equipos representantes de cada categoría del BUC, que se enfrentarán a otros equipos de toda Cataluña y Francia. En total, más de 500 deportistas de entre 4 y 16 años participarán este año. A parte, los jugadores del primer y segundo equipo senior, juveniles y cadetes apoyarán el torneo haciendo de camareros, cocineros, árbitros y animadores.

La forma de recaudar dinero será triple: por un lado, la entrada a la fiesta, y la taquilla del almuerzo, elaborado íntegramente por los socios del club. Por el otro, la rifa solidaria, donde se sortearán diversos materiales relacionados con el mundo del deporte dados por diversas personalidades e instituciones. Finalmente, se organizará una tienda solidaria donde se venderán chapas junto con pasteles y otras delicatessen caseras elaboradas por los socios / as del BUC. En las dos anteriores ediciones se llevaron a recaudar más de 1.500 euros al año.

Aquí podéis consultar el dossier de la actividad

Los equipos participantes serán:

-Gòtics

-ARPN

-Sant Cugat

-Sales Viladecans

-Tarragona

-Carboners de Terrassa

-Côte Vermeille

-BUC

Domingo, para coronar el fin de semana jugaran nuestros cadetes (Copa Catalana) y los juveniles (Lliga Nacional).

Salud y rugby!!!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby