Sortida de l’Escola al RossellóSalida de la Escuela al Rossellón

Aquest dissabte l’EDR va viatjar al Rosselló per visitar els nostres amics de l’escola de Cote Vermeille.

L’expedició estava composta per 55 persones entre jugadors, educadors i pares.

La primera activitat del dia era l’entrenament amb els nostres amics de Cote Vermeille que varem fer a Port Vendres. Els nostres jugadors és van dividir en tres categories menors de 9 anys, menors de 13 i menors de 15 per fer un entrenament i partits amb els equips barrejats entre les dues escoles.

L’ambient al camp va ser molt bo i no va ploure cosa que va facilitar la millora tècnica dels jugadors. Durant el matí vàrem comptar amb la visita del nostre jugador ja retirat Roger Ripol que en aquest moments és el seleccionador de la categoria S15 del Comité del Pais Català.

Després de l’entrenament els dos clubs van poder dinar junts al local del Port-Vendres té al propi estadi i on el club de la Marenda va oferir un bon dinar als educadors i pares.

Just després de dinar vem partir cap a Perpinyà per veure el partit S17 de la USAP amb el Nimes, on jugava en Jordi Jorba i l’entrenador era el Jeff Nogués. Encara que la pluja va deslluir el partit els nostres joves jugadors van poder parlar amb el Jordi de com estava sent la seva experiència a l’altre costat dels Pirineus.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby