Sorteig Copa Catalana

La Federació Catalana de Rugby ja ha realitzat el sorteig dels equips participants a la Copa Catalana 2015. El BUC, que ha inscrit dos equips en aquesta competició ha quedat enquadrat al grup B i al grup C. Aquesta competició es disputarà al llarg dels mesos d’abril i maig.

Un cop acabada la temporada regular (a falta de l’últim partit del BUC C), ja se saben els rivals contra qui s’haurà d’enfrontar el BUC a la Copa Catalana. Com que compta amb una àmplia nòmina de jugadors amb ganes de seguir jugant rugby de competició fins l’estiu, l’equip de la Foixarda ha decidit presentar dos equips a aquesta competició, així que la disputaran BUC A i BUC B. El BUC A ha quedat emparellat al grup B amb el GEiEG gironí i el Gòtics (hi haurà un nou derby a la Foixarda) i el BUC B jugarà en el grup C contra Barça B i el BER.

La competició constarà d’una lligueta inicial a una sola volta. Els primers classificats dels tres grups passaran a semifinals juntament amb el millor segon, per disputar-se el títol. La resta d’equips, exceptuant el pitjor de la lligueta inicial, també jugaran unes semifinals i final de l’anomenada categoria d’Argent. La lligueta es disputarà els tres últims caps de setmana d’abril i a continuació es disputaran les semifinals i final, que en principi ja està fixada a la Foixarda.

GRUP A: CEU, Sitges i Sant Cugat B.

GRUP B: BUC, GEiEG i Gòtics.

GRUP C: BUC B, Barça B i BER.

Calendari:

11-12 abril: GEiEG-BUC / BUC B-Barça B

18-19 abril: BUC-Gòtics

25-26 abril: BER-BUC B

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby