Semifinals S21 BUC 32 – CR Sant Cugat 5

Aquest matí s’ha disputat el partit d’anada de la semifinal S21 al camp de la UB.
A priori l’equip de Sant Cugat era el favorit per aquest primer partit: el lideratge a la lliga, els resultats dels dos últims partits de la fase regular però el descans del primer i segon equip ens han permés jugar amb els habituals jugadors habituals de DHB: Miquel Mas, Axel Borasino  o Sergi Coma.
El partit ha començat amb un atac molt contundent de Sant Cugat acompanyat de la falta de disciplina reglamentaria del BUC. En aquell moment tot feia preveure que l’equip vallenc puntuaria però una recuperació a l’últim moment ha fet canviar el simbol del partit. A partir d’aquell moment el BUC ha començat a dominar el partit a partir de la pressió defensiva, la velocitat dels 3/4 amb la contundència de les penetracions del Sergi Coma i Tarifa. Encara que el joc era dominat pel BUC la mele era el nostre punt més debil, on hem patit molt durant 3/4 del match.
A la mitja part hem arribat amb un 10 a 5 amb dos atacs llargs finalitzats amb un assaig fàcil després d’un parell de pick and go. La segona part el domini del BUC ha estat encara molt més fort amb un festival d’atac que ens ha permés ampliar el marcador fins el resultat final de 32 a 5. Des d’aquí voltem agraïr la presència del Sèniors  que han animat durant tot el partit.
El partit de tornada serà el cap de setmana del 15-16 de febrer al camp del Sant Cugat. L’equip del Buc ha estat format per: 1-Victor Tarifa, 2-Ander, 3-Sergi Coma, 4-Jose Castellano, 5-Nil Guasch, 6-Adam Matutano, 7-Adrià Batlle, 8- JD Vargas, 9-Axel Borasino, 10- Miquel Mas, 11- Rufo, 12-Arnau Martínez, 13-Ferran Pahisa, 14-Marçal Soriano, 15- Marc Coma També han jugat: Alejandro Menargues, Aaron Gene, Kirian Alava, Adrià Folch, Valerio, Marc Pérez i Julià Yepes. BUC

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby