Samarretes socials pel rugby platja

Com ja acostuma a ser habitual, al BUC hem fet un disseny especial de samarretes de joc de cara a l’estiu. Per disputar els diferents tornejos de rugby platja i rugby seven que es disputen al nostre territori sempre ve de gust fugir una mica del negre que ens vesteix tot l’any i optar per alguna cosa més estival.

Aquest any el disseny de les samarretes per l’estiu ha estat especial. Com alguns ja saben, el club porta pràcticament tota la temporada col·laborant amb el centre educatiu d’internament de menors Can Llupià en un projecte de rugby inclusiu, iniciant els nois i noies que hi ha internats al centre en la pràctica del rugby. I han estat precisament els nois i noies de Can Llupià els que ens van presentar les seves propostes per al disseny de la nova samarreta estiuenca del BUC. Entre les diferents propostes presentades, les noies del BUC femení es van encarregar d’escollir-ne una que, amb l’ajuda i la col·laboració de l’estudi ZeroCatorze per adaptar-ne el disseny, ha acabat sent la que ja estem vestint a tots els tornejos de rugby platja d’aquest estiu.

kico_modeloEs tracta d’una samarreta amb tons vermells i taronges amb franges diagonals que la travessen, que la marca de roba esportiva Kappa que vesteix el BUC ens ha confeccionat per lluir a totes les platges de Catalunya aquest estiu. Volem agrair públicament la seva col·laboració a tots els nois i noies de Can Llupià que han participat en aquest projecte i als integrants del BUC que més activament porten mesos dedicant-s’hi.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby