Rugby inclusiu a Cullera

L’equip de rugby inclusiu del BUC ha participat aquest cap de setmana en un nou Festival de Rugby Inclusiu a Cullera amb la participació de sis equips en total. Una trobada d’equips amb jugadors amb habilitats mixtes, formats per persones amb discapacitat i dinamitzadors.

Divendres ja començaven els actes del Festival de Rugby Inclusiu en aquesta localitat valenciana, amb un sopar de germanor per rebre els clubs de fora. Dissabte al matí es va realitzar una activitat a la platja amb jocs aquàtics on també van poder participar les famílies dels jugadors i jugadores, amb l’ajuda de voluntaris. A la tarda es va passar l’acció al camp de rugby, on es van disputar tots els partits entre els sis equips: l’Hernani basc, les Abelles, i el Tatami valencians, el Clan escocès, el BUC i els locals del Cullera. Tractant-se d’un festival no competitiu, no es van tenir en compte resultats i per tant no hi ha vencedors ni perdedors.

El BUC hi ha participat amb una expedició de 24 persones entre jugadores, jugadors, dinamitzadors dels sèniors de l’equip i familiars. Els responsables estan molt contents d’haver-hi anat amb molts jugadors de la cantera, provinents de les diferents categories inferiors del club i volen donar les gràcies a l’organització del Cullera i a l’esforç del club per fer possible aquesta participació.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby