Rifa de Cap d’Any

Benvolguts socis,

Per tal de poder tirar endavant els projectes socials del club sense haver-los de carregar en els seus socis i jugadors, des de la junta directiva hem preparat una rifa per cap d’any per recaptar fons extres.
La idea de la rifa és que tots en sortim beneficiats, els jugadors amb la possibilitat d’un ingrés que us pugui ajudar en el pagament de la quota i el club mitjançant la possibilitat d’augmentar els ingressos per a accions transversals sense repercutir-ho en els habituals.
Us expliquem com funciona la rifa:
Tots els jugadors amb fitxa aquesta temporada han de passar pel vestidor n. 5, per tal de recollir el seu talonari pagant 20€ en metàl·lic (no s’accepten altres sistemes de pagament). Cada talonari disposa de 20 butlletes, per ser venudes a un preu de 2€. En vendre el total de butlletes, cada jugador tindrà 40€ (un benefici directe de 20€).
La rifa es realitza amb la Grossa de Cap d’Any, per tal que tots disposeu de temps a Nadal i Sant Esteve de vendre a parents i amics.
La butlleta premiada serà la coincident amb les 4 darreres xifres del número guanyador de la Grossa de Cap d’Any i consisteix en un lot de regals valorats en més de 2.000€ entre els quals destaca un iPhone 7 de 32 GB i quantitat de regals que gent propera al club ha aportat i a qui aprofitem per agrair-los el detall. Podreu trobar la totalitat de regals a www.buc.cat/rifa2016, i aneu revisant-la per que s’anirà ampliant.
Moltes gràcies a tots/es i bones festes!

PD: Aquells que vulgueu més d’un talonari, no hi haurà problema, sempre que en quedin!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby