Retorn decebedor a la categoria de plata (R.C. l’Hospitalet 51-12 BUC)Regreso decepcionante a la categoría de plata (R.C. Hospitalet 51-12 BUC)

Després d’unes dures setmanes de preparació per conjuntar un equip amb moltes cares noves, que, poc a poc, us anirem presentant. Els homes de negre, aquest cop amb la segona equipació –blanca-, saltaven a la gespa de la Feixa Llarga, a Hospitalet, amb un únic propòsit: demostrar ser mereixedors de l’escut que porten brodat sobre el cor i de la seva ja incorporada consigna: “BUC o MORT”.

En Jordi Pugbert –“Putxy”- els havia donat un motiu i els havia esperonat amb el seu característic estil agressiu. Rés presagiava la contundent derrota.

El partit començava amb estires i arronses per ambdues bandes. La possessió s’alternava i les imprecisions eren la tònica.

Tras unas duras semanas de preparación para conjuntar un equipo con muchas caras nuevas, que, poco a poco, os iremos presentando. Los hombres de negro, esta vez con la segunda equipación -blanca-, saltaban al césped de la Feixa Llarga, en Hospitalet, con un único propósito: demostrar ser merecedores del escudo que llevan bordado sobre el corazón y de su ya incorporada consigna: “BUC o MORT”.

Jordi Pugbert -“Putxy”- les había dado un motivo y les había espoleado con su característico estilo agresivo. Nada presagiaba la contundente derrota.

El partido comenzaba con tiras y aflojas por ambos lados. La posesión se alternaba y las imprecisiones eran la tónica.

Però aviat l’Hospitalet demostrà estar millor preparat i molt més conjuntat. El BUC es presentava amb set jugadors nous i amb algunes absències importants.

Una bona lectura del joc per part de la tres quarts hospitalenca, liderada pel seu apertura, Víctor Cuenca, es convertí amb un molt eficaç joc al peu i amb un progressiu degoteig de punts amb molt bones combinacions i amb errors defensius per part del BUC propis d’un inici de temporada i de la falta de ritme de joc.

El BUC, superior en pes i potència, a la davantera, no va saber treure rendiment de la seva superioritat en melé i fou molt imprecís en touche, faceta en la que l’Hospitalet es mostrà intractable.

La omnipresent tercera línia de l’Hospitalet impedia la fluïdesa de l’atac del BUC, que tenia molts problemes per arribar a temps a recolzar les jugades.

Això es traduí en moltes pèrdues de pilota i en algunes jugades desafortunades on la sort va caure un cop rere l’altre a mans de l’equip més ben posicionat al camp.

I l’Hospitalet, no perdona els errors.

L’arbitratge, tot i alguna imprecisió puntual, fou correcte. Premiava el joc dinàmic de l’equip que oferia millor joc.

Al final del partit, els nois del BUC van tirar d’orgull i van fer dos assajos que arribaren massa tard però que demostren que els nostres homes, quan volen, poden mossegar.

En definitiva, un mal partit, amb dos males defenses i una tres quarts hospitalenca molt eficaç.

Un resultat potser massa contundent per la realitat d’ambdós equips, però una justa i merescuda victòria amb bonus per part d’un Hospitalet més preparat i amb més ambició.

Ara toca treballar per corregir els errors, millorar l’estat físic, recuperar als jugadors lesionats i conjuntar als nouvinguts.

Hi ha talent i cor de sobres per no permetre una altre davallada com aquesta.

Felicitar al Sultan pel seu primer assaig a la categoria de plata i a l’Alberto pels seus dos primers punts al peu.

Equip de Redacció

Fitxa del Partit: RCH 51-12 BUC
[ws_table id=”13″]

Pero pronto el Hospitalet demostró estar mejor preparado y mucho más conjuntado. El BUC se presentaba con siete jugadores nuevos y con algunas ausencias importantes.

Una buena lectura del juego por parte de la tres cuartos hospitalense, liderada por su apertura, Víctor Cuenca, se convirtió con un muy eficaz juego al pie y con un progresivo goteo de puntos con muy buenas combinaciones y con errores defensivos por parte del BUC propios de un inicio de temporada y de la falta de ritmo de juego.

El BUC, superior en peso y potencia, en la delantera, no supo sacar rendimiento de su superioridad en melé y fue muy impreciso en touche, faceta en la que el Hospitalet se mostró intratable.

La omnipresente tercera línea del Hospitalet impedía la fluidez del ataque del BUC, que tenía muchos problemas para llegar a tiempo a apoyar las jugadas.

Esto se tradujo en muchas pérdidas de balón y en algunas jugadas desafortunadas, donde, la suerte, cayó una vez tras otra en manos del equipo mejor posicionado en el campo.

Y el Hospitalet, no perdona los errores.

El arbitraje, a pesar de alguna imprecisión puntual, fue correcto. Premiaba el juego dinámico del equipo que ofrecía mejor juego.

Al final del partido, los chicos del BUC tiraron de orgullo e hicieron dos ensayos que llegaron demasiado tarde pero que demuestran, que nuestros hombres, cuando quieren, pueden morder.

En definitiva, un mal partido, con dos malas defensas y una tres cuartos hospitalense muy eficaz.

Un resultado quizás demasiado contundente para la realidad de ambos equipos, pero una justa y merecida victoria con bonus por parte de un Hospitalet más preparado y con más ambición.

Ahora toca trabajar para corregir los errores, mejorar el estado físico, recuperar a los jugadores lesionados y conjuntar los recién llegados.

Hay talento y corazón de sobra para no permitir otra caída como ésta.

Felicitar al Sultan por su primer ensayo en la categoría de plata y Alberto por sus dos primeros puntos en el pie.

Equipo de Redacción

Ficha del Partido: RCH 51-12 BUC

[ws_table id=”14″]

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby