Resultats jornada 9-10 de gener

BUC 32-16 RC Sitges

Nova victòria del Sènior A que ja n’encadena quatre de consecutives i que s’afiança a la cinquena plaça acostant-se a la quarta. En aquest cas el BUC es va imposar al Sitges amb quatre marques i una de càstig, aconseguint el bonus ofensiu.

buc_sitges2El partit ja va començar bé pels locals, que s’avançaven ben d’hora amb un cop de càstig de Facundo Paz, que jugava per primera vegada contra el seu ex equip. La primera marca del partit arribava abans del minut 20, anotada per l’ala Daryl Taduran i abans del descans encara es va ampliar la distància al marcador amb una marca de càstig a favor dels de negre, transformada per Facundo. El Sitges va respondre amb dos cops de càstig transformats. Així, al descans, el BUC ja manava 15-6.

A la segona part va seguir el domini local, que va poder ampliar diferències amb tres marques més, anotades per “Xexi” Coma, Maxi Casco i el mateix Facundo Paz. A última hora els visitants van aconseguir la seva única marca per maquillar el resultat i deixar el definitiu 32-16.

Bona victòria del BUC que ja encara la propera jornada amb el repte de puntuar a la Guinardera contra l’únic equip català que té per sobre a la taula classificatòria, el Sant Cugat.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Jacopo Cortinovis 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Facundo Paz 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Raimon Jorba 13. Miki Mas 14. Alejandro Chamero 15. Maxi Casco

Suplents: Pere Clarà, Nin Escrig, Carlos Orillosa, Adam Matutano, Ferran Pahisa, Àlex Zubero i Arti Kovalenko.

Marques: Daryl Taduran, Sergi Coma, Facundo Paz, Maxi Casco i marca de càstig.

Transformacions: Facundo Paz (1) i Miki Mas (1).

Cops de càstig: Facundo Paz (1).

buc_sitges1

Banyoles 30-29 BUC B

Dura derrota del Sènior B que va caure a l’última jugada del partit, tot i haver remuntat contra un rival complicat, fora de casa i jugant bona part del partit amb un home menys.

Els de negre van començar molt bé el partit però no van saber convertir els primers minuts de domini en camp rival per anotar punts. Va ser el Banyoles qui es va avançar durant la primera part gràcies al peu del seu xutador i a una marca anotada per la seva línia. L’obertura Víctor Ferrer també va tenir un dia encertadíssim amb el peu (100% d’efectivitat) per part del BUC i retallava distàncies ja durant la primera part amb dos cops de càstig. També durant la primera part, l’àrbitre va considerar que havia d’ensenyar targeta vermella al tercera línia del BUC Javi Grisolía, fet que va desequilibrar notablement el partit. Al descans, el Banyoles guanyava 13-6.

A la segona part el BUC va aconseguir recuperar el control del partit durant la major part del temps tot i jugar amb un home menys i entre els cops de càstig de Víctor Ferrer i les marques anotades pel capità Bernat Benito i per Juan Pablo Salcedo va aconseguir remuntar el marcador. El Banyoles tampoc afluixava i anotava dues marques més durant la segona part que feien arribar als últims minuts amb un marcador molt igualat. El BUC manava per dos punts, defensant l’atac del Banyoles a l’última jugada amb seguretat, però va cometre un cop de càstig ja amb el temps complert que l’equip local va transformar per endur-se el partit a última hora per un sol punt.

Una llàstima caure en l’estrena a Primera Catalana, però la temporada és llarga i hi haurà temps per refer-se. Com a mínim el BUC s’emporta el bonus defensiu del seu viatge al Pla de l’Estany.

Alineació: 1. David Pagan 2. Juan Diego Vargas 3. Ángel Viudez 4. Bernat Benito (c) 5. Jan Gustems 6. Pierre Rivenc 7. Javi Grisolía 8. Víctor Tarifa 9. Roger Ferraté 10. Víctor Ferrer 11. Marc Macià 12. Mílton Alcaraz 13. Àlex Tortras 14. Raúl Campesino 15. Adrià Beneria

Suplents: Fran, Dawid “Thor” Rozenkiewicz, Juan Pablo Salcedo, Jorge Couso, Fernando Fernández, Roger Aranda i Pol Camprubí.

Marques: Bernat Benito i Juan Pablo Salcedo.

Transformacions: Víctor Ferrer (2).

Cops de càstig: Víctor Ferrer (5).

bucc_alella2BUC C 15-12 Alella

Els nois del Diego i el Dani van començar bé la seva primera temporada a Segona Catalana. El BUC va aconseguir imposar-se a l’Alella a la Foixarda de forma ajustada amb dues marques.

Alineació: 1. Jose Castellano 2. Hobbit 3. Jordi Marco 4. Pierre Layré-Cassou 5. Álvaro Rubio 6. Bruno Félez 7. Lluís Llauger 8. Jan M. Milà 9. Marc Pérez 10. Diego Dunjó 11. Albert “Linterna” Velarde 12. Jordi Coma 13. Oliver Wückert 14. Sergi Aregall 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Antonio Dos Santos, Roberto Vich, David Rahola, David Fernández, Alban i Joan Eloi.

Marques: Diego Dunjó i Mamoun “Mams” Alami.

Transformacions: Mamoun “Mams” Alami (1).

Cops de càstig: Mamoun “Mams” Alami (1).

 

BUC 12-36 RC Sitges [femení]

Les noies del BUC no van poder sumar en el seu debut a la Copa de Primera Catalana i van caure derrotades contra un molt bon equip com el Sitges el diumenge al matí a la Foixarda. Les panteres van aconseguir anotar dues marques que malauradament no els van servir per endur-se cap punt d’aquest primer partit.

Alineació: 1. Maribel Grao 2. Maria Elena Zamfir “Zafiro” 3. Mar Bartolomé 4. Aram Prats 5. Laura “Termo” Torres 6. Carla Barón 7. Sandra Vilar 8. Júlia Trabado 9. Sílvia Sicart 10. Jana Gomà 11. Clara Garcia 12. Raquel Vilar 13. Joana Güell 14. Coral Alcaraz 15. Aina Trabado

Suplents: Laira Icardo, Noelia E. Pessoa, Laura Zuloaga, Ásthildur Embla, Laura “Ibiza” Ros i Núria Píccolo.

Marques: Laura “Termo” Torres i Aina Trabado.

Transformacions: Laura “Ibiza” Ros (1).

res_16-01-09Fotos: Martín Seras Lima (Mundo Rugby) i Jaume Andreu | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby