Resultats: Jornada 15-16 d’octubre

INEF Barcelona 54-12 BUC [Femení]

Les noies de Marc Sentís s’enfrontaven a les intractables ósses de l’INEF de Barcelona, actuals tricampiones. Tot i la inferioritat numèrica de les rivals, les panteres no van aconseguir aturar el poder ofensiu de les de verd i es van veure superades àmpliament al marcador, tot i aconseguir anotar dues marques. En aquest partit, les jugadores van portar braçalets i mitgetes de color rosa a favor de la lluita contra el càncer de mama.

Amb aquesta derrota el BUC cau a la quarta posició de la classificació, però no es desenganxa dels rivals més potents de la Primera Catalana.

Alineació: 1. Magda Verdú 2. Maria E. “Zafiro” Zámfir 3. Núria “Nunu” Bargalló 4. Laura “Termo” Torres 5. Laura Zuloaga 6. Anna Puigmartí 7. Sílvia Sicart 8. Noelia E. Pessoa 9. Carla Pagan 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Anna “Trayer” Traver 12. Mariona Coma 13. Joana “Furmi” Güell 14. Irene Alonso 15. Maria Espada

Suplents: Mar Bartolomé, Mireya Falcato, Laia Icardo, Sandra Vilar, Tania Martínez, Aina Trabado, Anna Gill i Raquel Vilar.

Marques: Noelia E. Pessoa i Maria E. “Zafiro” Zámfir.

Transformacions: Anna “Trayer” Traver (1).

inef_buc_fem4

RC Senglars 7-33 BUC B

El BUC B confirma les bones sensacions de l’anterior jornada amb una nova victòria amb bonus, aquest cop en un camp complicat. Els homes de Xavi Carrasco es van imposar a Torroella amb cinc marques en un partit poc brillant però efectiu. Els de negre van realitzar una primera part molt seriosa en defensa, fent que el rival pràcticament ni s’acostés a la 22 pròpia en els primers 40 minuts. Ofensivament però, el BUC es va entestar a atacar en curt, estampant-se contra el pes de la davantera empordanesa i no va ser fins a pocs minuts del descans que va aconseguir moure prou la ovalada per desequilibrar per un lateral del camp i anotar la primera marc del matx, obra del capità Bernat Benito, que celebrava així el seu aniversari. Amb la transformació de Marc Fajarí, l’equip marxava al descans 7-0.

senglars_bucb5La segona part va tenir més alternatives i millors resultats pel BUC. Els de negre van poder donar molt d’aire fresc a la seva davantera amb canvis per seguir mantenint el mateix bon nivell d’intensitat i de qualitat. Així, Juan Diego Vargas ampliava diferències amb una nova marca després d’un cop de càstig a 5 metres. Llavors va arribar la reacció dels Senglars, que van aconseguir portar el seu joc a camp contrari i van aconseguir anotar una marca transformada i posar-se a només 5 punts del BUC. Però per sort, el BUC no va permetre que la remuntada continués, i tornant a portar el joc a la zona de perill contrària, va aconseguir anotar una tercera marca, obra de l’arrier Pol Camprubí, després d’una bona obertura de la línia negra. En els últims minuts, els visitants van sentenciar el partit i adjudicar-se el punt bonus amb dues marques del Kraken, que va passar entre la defensa rival amb potència i habilitat sense que ningú el pogués parar.

Amb aquesta victòria el BUC es manté a la meitat alta de la classificació i segueix amb opcions realistes d’entrar a la Divisió d’Honor Catalana aquesta temporada.

Alineació: 1. Francesc Farràs 2. Ot Bachs 3. Roger G. Obradors 4. Juan David Villegas 5. Yago Goberna 6. Raúl Campesino 7. Víctor L. Rebollo 8. Bernat Benito (c) 9. Pau Güell 10. Marc Fajarí 11. Leo Profilio 12. Mílton Alcaraz 13. Albert “Linterna” Velarde 14. Guillem “Willy” Vidal 15. Pol Camprubí

Suplents: Ángel Viudez, Pere Clarà, Lluís “Kraken” Vallès, Juan Diego Vargas, Miguel García-Dieguez, Pierre Rivenc, Álvaro Rubio, Pere Romero i Ton “Murray” Juny.

Marques: Bernat Benito, Juan Diego Vargas, Pol Camprubí i Lluís “Kraken” Vallès (2).

Transformacions: Marc Fajarí (1), Lluís “Kraken” Vallès (1) i Guillem “Willy” Vidal (2).

senglars_bucb2

Anoia RC 19-64 BUC C

El tercer equip del BUC es va imposar amb autoritat a Igualada. L’inici del partit va ser igualat, amb empat al marcador fins que el BUC va començar a jugar amb més verticalitat a través de la seva línia de tres quarts, guiats pel nostre obertura, la Fletxa d’Igualada, motivat per jugar a casa seva, que va prendre molt bones decisions. A partir d’aquí les marques van anar arribant fins a la considerable suma de deu assajos per part de l’equip negre.

Els nois del Diego Dunjó i el Sr. X compten els seus partits per victòries, després de vèncer en aquesta segona jornada al camp de l’Anoia de manera molt clara amb un equip que combina la joventut dels jugadors novells al club amb la veterania dels més experimentats.

El BUC C és tercer a la classificació, però només un punt per sota del líder, L’Hospitalet B, i sembla que lluitarà per entrar a la Primera Catalana.

Alineació: 1. Carlos Orillosa 2. Nin Escrig 3. Gaby Pérez “Sr. X” 4. Guillem Pardo 5. Lluís Pascual 6. Guillermo Aldamiz 7. Belis 8. Lluís Llauger 9. Diego Dunjó 10. Albert “Fletxa” Méndez 11. Sergi Aregall 12. Kirian González 13. Oriol 14. Quim Sans 15. Jordi Padró

Suplents: Antonio dos Santos, Ramon Zuluaga, Zenó Vila, Marcel, Alex, Joan Eloi, Cristian i Alvan Cabrespines.

Marques: Oriol (2), Albert “Fletxa” Méndez, Jordi Padró, Diego Dunjó, Carlos Orillosa, Nin Escrig, Lluís Llauger i Sergi Aregall (2).

Transformacions: Albert “Fletxa” Méndez (7).

anoia_bucc

BUC 64-5 GEiEG [sub18]

BUC 55-0 CEU [sub16]

BUC 29-5 CEU [sub14]

Fotos: Ernesto Aradilla, Jordi Camprubí i Anoia Rugby.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby