Resultats jornada 7-8 de març

BUC (b)29-10 RC L’Hospitalet
Molt bon partit del Barcelona Universitari Club aquest dissabte a la Foixarda, que va permetre que l’equip barceloní aconseguís la seva tercera victòria de la temporada i confirmés les dinàmiques positives que viu en aquest moment. El partit no va ser fàcil, contra un rival com L’Hospitalet que s’havia imposat en quasi tots els darrers enfrontaments contra l’equip de negre i que de bon inici també va saber tenir el BUC jugant a la pròpia zona de 22 i amb força pressió. Però els visitants no van saber aprofitar aquesta situació per aconseguir punts i en canvi el BUC sí que va aprofitar per inaugurar el marcador amb un cop de càstig transformat per Xavi Zubero així que en va tenir oportunitat. S’arribava al descans sense marques, amb el 3-0 al marcador, però l’espectacle havia quedat reservat per la segona part.

buc_hospi1415_5A la represa el BUC jugava amb un menys per una targeta groga i L’Hospitalet va aprofitar per empatar el partit amb un cop de càstig. Però al cap de ben poc va ser el BUC qui es va veure amb superioritat numèrica per les dues targetes grogues quasi consecutives que va veure L’Hospitalet en davantera i els homes del Putxy ho van saber aprofitar i van anotar dues marques (les dues obra de Juan Pistone que s’acosta al màxim anotador de la categoria) aprofitant la seva davantera i els seus bons mauls. Així, el BUC aconseguia agafar un bon avantatge al marcador (15-3), però encara el va ampliar, aquesta vegada a través de la seva línia de tres quarts. Primer, Arti Kovalenko va anotar la tercera marca del BUC amb un magnífic contraatac, recorrent quasi tot el camp esquivant rivals després d’una bona passada de Zubero (22-3) i finalment Daryl Taduran va protagonitzar la jugada de murri del partit robant-li la pilota de les mans a un rival dins la seva zona de 22 i entrant sol a la zona de marca rival per plantar l’ovalada. Així, el BUC es posava 29-3 i aconseguia la quarta marca i el punt bonus ofensiu que necessitava si vol aconseguir sortir de l’última posició. A última hora, L’Hospi va aconseguir la marca de l’honor en una jugada de força i potència d’un dels seus pilars, però això no va espatllar les celebracions locals, ja que amb aquesta victòria el BUC es posa a només un punt de L’Hospi (que té un partit més) i del Fénix i a quatre del Sitges (el seu rival en l’última jornada). Caldrà aconseguir tots els punts disputables en les últimes dues jornades per assolir l’objectiu d’acabar la temporada fora del pou i és una gesta ben possible.

buc_hospi1415_3

Alineació: Albert Conesa, Nin Escrig, Sergi Coma, Ermengol Alemany, Jacopo Cortinovis, David Fernández, Toni Fedelich, Juan Pistone (c), Alejandro Chamero, Xavi Zubero, Daryl Taduran, Arnau Martínez, Raimon Jorba, Francisco Javier “Kiko” Mena i Arti Kovalenko.

Suplents: Guillem Torró, Alejandro Perozo, Gaby Pérez “Sr. X”, Maxence “Chinga” Foureaux, Marc Fajarí i Ruben “Rufo” del Campo.

Marques: Juan Pistone (2), Arti Kovalenko i Daryl Taduran.

Transformacions: Arti Kovalenko, Xavi Zubero i Juan Pistone.

Cop de càstig: Xavi Zubero.

[ws_table id=”71″]

Fotos: Juan Carlos Gómez Villamor i Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby