Resultats: Jornada 7-8 de gener

BUC 26-22 Tecnidex València RC

El BUC ha aconseguit tornar a guanyar un partit després de cinc derrotes consecutives i ho ha fet en un bon partit tot i que una mica irregular contra un bon València que visitava la Foixarda per encetar l’any rugbístic 2017. Els de negre van aconseguir imposar-se amb quatre marques i sumen, a més, el bonus ofensiu.

Els visitants van sortir molt endollats al partit i van saber imposar el seu ritme a l’inici del partit. L’equip taronja enllaçava ràpides fases de joc contundent i tot i que el BUC es va defensar, els valencians van aconseguir colpejar primer i anotar la primera marca del partit després de diverses fases amb bona continuïtat (0-5). Afortunadament, els locals van saber reaccionar, van pausar una mica el joc a través de jugar al peu i portar l’acció a terreny contrari. I a partir d’aquí, per mitja de la gran feina de la davantera negra i la seva formació de touche van remuntar el marcador. L’empat va arribar de seguida, anotat pel flànker Adam Matutano després d’un maul de la davantera del BUC. I al tram final de la primera part, en dues jugades pràcticament calcades de touche i maul, els de negre van anotar la segona i la tercera marca, obra de Guillem Torró i novament de Matutano. L’obertura Miki Mas es va encarregar de transformar-les per posar el 19-5 al marcador al descans.

buc_tecnidex1

La segona part va començar de manera similar a la primera, amb el València entrant en tromba al camp i imposant un ritme de joc molt potent. Això els va valdre per anotar la seva segona conquesta i retallar distàncies al marcador (19-10). Afortunadament, el BUC va reaccionar i Ferran Pahisa va aprofitar una errada en la sortida del joc visitant per robar la pilota i colar-se a anotar la quarta marca dels de negre que assegurava el bonus ofensiu i tornava a ampliar el marcador (26-10). Desgraciadament, una indisciplina li va costar la targeta vermella a un jugador del BUC, que va haver de jugar amb un home menys més de 20 minuts. El València va saber aprofitar la seva superioritat numèrica per tornar a recuperar el domini del partit i anotar dues marques més en aquest tram final del matx (26-22), però la bona defensa del BUC en alguns moments clau va ser determinant per a que no acabessin de culminar la remuntada i la victòria es quedés a casa.

Amb aquesta victòria amb bonus, el BUC abandona l’última plaça de la classificació i s’acosta als llocs de la salvació. A partir d’ara caldrà seguir amb aquesta dinàmica si es vol arribar a final de temporada sense haver de patir.

buc_tecnidex2

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Ermengol Alemany 5. Víctor Tarifa 6. Rochedi Mirabet 7. Adam Matutano 8. Juan Pistone 9. Albert Velarde 10. Miquel “Miki” Mas 11. Alejandro Chamero 12. Raimon Jorba 13. Alejandro Lafflitto 14. Arnau Martínez 15. Arti Kovalenko

Suplents: Nin Escrig, Roger G. Obradors, Pere Clarà, Lucas Quentin, Juan Pablo Salcedo, Ferran Pahisa, Miguel García-Dieguez i Víctor Ferrer.

Marques: Adam Matutano (2), Guillem Torró i Ferran Pahisa.

Transformacions: Miquel “Miki” Mas (3).

buc_tecnidex3Fotos: Edu Rois

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby