Resultats jornada 6-7 de febrer

BUC 37-15 RC València

Nova victòria del BUC que torna a encadenar-ne tres de seguides i comença amb bon peu el seu Tourmalet particular amb els quatre enfrontaments contra els equips valencians seguits. Els homes del Putxy i el Cucho es van imposar amb bonus a un rival que ens havia vençut a l’anada en un molt bon partit dels de negre.

El BUC ja va manar des de l’inici amb un cop de càstig d’Arti Kovalenko i dues marques en tres minuts, anotades per Miki Mas i Daryl Taduran en dues bones jugades de la tres quarts negra. Poc abans del descans el València reduïa diferències amb la primera marca dels visitants, que deixava el marcador en un 15-5 a la mitja part. A la segona part el BUC va tornar a portar la iniciativa al marcador, amb un nou cop de l’Arti, però el València replicava amb una altra marca aprofitant alguns moments de desconnexió dels locals. Per sort, també van saber imposar el seu joc durant la major part del segon temps i tot i que els valencians s’havien acostat al marcador, el BUC va reaccionar amb tres marques més en només vuit minuts de diferència. Primer Raimon Jorba, després Maxi Casco i finalment el capità Juan Pistone van ser els anotadors de la sentència dels de negre.

buc_rcv4El BUC segueix quart a la classificació i s’enfronta al cinquè en la propera jornada a domicili. Caldrà treballar dur per treure alguna cosa de la visita a les Abelles a València.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Pere Clarà 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Facundo Paz 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Raimon Jorba 13. Miki Mas 14. Alejandro Chamero 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Alejandro Cubí “Canario”, Jacopo Cortinovis, Maximiliano Casco, Marius Fratila, Fco. Javier “Kico” Mena i Arnau Martínez.

Marques: Miki Mas, Daryl Taduran, Raimon Jorba, Maximiliano Casco i Juan Pistone.

Transformacions: Arti Kovalenko (3).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (2).

bucb_garrotxa1

BUC B 17-3 Garrotxa RC

El BUC B es va retrobar amb la victòria contra un rival complicat després del mal resultat de Torroella i s’acosta una mica a la part alta de la Primera Catalana tot i quedar encara a la sisena posició. El Garrotxa arribava a la Foixarda imbatut en aquesta competició i li va plantejar un partit ben dur als homes del Xavi Carrasco, que tot i no imposar-se amb brillantor, van saber defensar amb ordre i impedir que el rival sumés cap marca. Entre això i les dues marques aconseguides per dos dels pilars de l’equip com Fernando Fernández i el capità Bernat Benito (una a cada part), l’equip va aconseguir amarrar la victòria i sumar punts a la Foixarda.

La setmana que ve el BUC B s’haurà de desplaçar a la Teixonera per disputar un derby barceloní contra el Barça C per disputar-li la cinquena plaça a la classificació.

Alineació: 1. Francesc Farràs 2. David Pagan 3. Víctor Tarifa 4. Jan Gustems 5. Bernat Benito (c) 6. Juan Pablo Salcedo 7. Javier Grisolía 8. Álvaro Rubio 9. Diego Dunjó 10. Fernando Fernández 11. Raúl Campesino 12. Daniel Abad 13. Víctor Ferrer 14. Roger Aranda 15. Pol Camprubí

Suplents: Antonio dos Santos, Naser “Súper” Ouled, Jan M. Milà, Roger Ferraté, Alexandre Bourrée, Dani Ripol, Albert “Linterna” Velarde i David Fernández.

Marques: Fernando Fernández i Bernat Benito.

Transformacions: Víctor Ferrer (2).

Cops de càstig: Víctor Ferrer (1).

20160209104949St. Cugat 7-41 BUC [femení]

El BUC Femení es va imposar amb autoritat contra un equip molt potent i amb experiència com el St. Cugat i a domicili. Les panteres negres van realitzar un gran partit anotant fins a sis marques i deixant a les rivals amb una única anotació.

Amb aquesta gran victòria, el BUC assalta la primera posició de la classificació (a falta del partit menys que té el Sitges) i pràcticament assegura la seva plaça al playoff pel títol de Primera de la Copa Catalana femenina. Gran temporada de les noies del Marc i el Claudio en la seva primera participació en aquesta categoria!

Alineació: 1. Maribel Graó 2. Mireya Falcato 3. Mar Bartolomé 4. Sandra Vilar 5. Laura Zuloaga 6. Júlia Trabado 7. Laura “Termo” Torres (c) 8. Sílvia Sicart 9. Jana Gomà 10. Aina Trabado 11. Clara Garcia 12. Raquel Vilar 13. Joana “Furmi” Güell 14. Ásthildur Friðgeirsdóttir 15. Núria Píccolo

Suplents: Ma Elena “Zafiro” Zámfir, Laia Icardo, Mariona Coma, Coral Alcaraz, Marina Besalduch i Carla Barón.

Marques: Ásthildur Friðgeirsdóttir, Sílvia Sicart, Sandra Vilar, Laura Torres (2) i Jana Gomà.

Transformacions: Sandra Vilar (3) i Aina Trabado (1).

Cops de càstig: Sandra Vilar (1).

res_16-02-06Fotos: Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby