Resultats jornada 31 d’octubre

València RC 28-17 BUC

De nou un mal resultat fora de casa del BUC. Els de negre van tornar a caure en el segon desplaçament lluny de casa de la temporada tot i començar guanyar al camp de Quatre Carreres contra el Tecnidex València, que va acabar remuntant.

Els homes del Putxy es van avançar ben d’hora amb una marca d’Adam Matutano després d’un maul de la davantera negra que va transformar Xavi Zubero, però el València va respondre amb la mateixa arma i va anotar la seva primera marca amb un maul al minut 21. Els de taronja van aprofitar les infraccions del BUC per donar la volta al marcador i una errada dels visitants per anotar la seva segona marca abans del descans, al qual s’arribava amb un 13-7 al marcador.

CSqGSoZWUAAnROC.jpg large

La segona part va començar molt bé pel BUC, que semblava reaccionar amb una marca per l’ala de Kiko Mena, després d’unes quantes fases de joc, que donava la volta al marcador amb la transformació de Zubero (13-14). Però el València també va saber reaccionar de nou amb el marcador en contra i li va tornar a donar la volta amb un cop de càstig i una nova marca (21-14). El BUC encara va tornar a acostar-se amb un cop de càstig transformat per Zubero, però quan ja semblava que els de negre al menys s’endurien el punt bonus defensiu, l’àrbitre va assenyalar una marca de càstig en l’última jugada favorable als valencians que ens feia tornar a casa amb les mans buides i atorgava el bonus ofensiu a un rival directe a la classificació ara mateix.

Amb aquesta derrota, el BUC cau a la cinquena plaça superat precisament pel València RC i pel CAU València. Cal assegurar la victòria la propera jornada a casa contra un altre dels equips valencians (Abelles) per no tornar a patir i seguir en una posició tranquil·la a la taula.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Jacopo Cortinovis 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Ferran Pahisa 13. Miki Mas 14. Fco. Javier “Kiko” Mena 15. Àlex Zubero

Suplents: Albert Conesa, Pere Clarà, Federico Marchetti, Carlos Orillosa, Juan Diego Vargas, Alejandro Lafflitto, Raimon Jorba i Hernán Scartascini.

Marques: Adam Matutano i Fco. Javier “Kiko” Mena.

Transformacions: Xavi Zubero (2).

Cops de càstig: Xavi Zubero (1).

CS4TS-UXIAAXpEy.jpg largeFotos: Iñigo (@inyick) | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby