Resultats jornada 30-31 de gener

La temporada passada, després d’haver jugat cinc jornades de la segona volta, el BUC era l’últim classificat dels 10 que ocupaven el Grup B de la Divisió d’Honor B, amb 12 derrotes i una sola victòria; i un average de -115 punts. Avui, aproximadament un any després, amb cinc jornades disputades de la segona volta del Grup B de la Divisió d’Honor B, el BUC és 4t a la classificació en una divisió de 12 equips aquesta temporada, amb 9 victòries, 1 empat i només 6 derrotes; i un average positiu de +9 punts. A falta del tram final de temporada, és una bona manera de valorar amb perspectiva, la magnífica temporada que està realitzant l’equip, la millora i el salt endavant que està protagonitzant tot el primer equip des de l’estiu passat. Tot això, sense grans fitxatges, sense invertir ni un euro en la plantilla i tenint les figures clau de l’equip en jugadors sortits de la cantera, tot i que la figura més clau de l’equip és, precisament, tot l’equip, com a conjunt i amb el suport de tota l’estructura del club. I sumant a tot això, que han marxat del club dos jugadors que actualment estan jugant als equips inferiors de la USAP i del Clermont Auvergne. Felicitem-nos, perquè estem demostrant que les coses s’estan fent molt bé.

hospi_buc5RC L’Hospitalet 12-15 BUC

Aquesta jornada el BUC va tornar a guanyar, imposant-se a L’Hospitalet a domicili, en un bon partit molt apassionant que no es va decidir fins a última hora. Els homes del Putxy i el Cucho van sortir ben posats sobre el camp i de seguida es van avançar al marcador amb un cop de càstig transformat per Arti Kovalenko. Però L’Hospitalet va reaccionar de seguida amb una marca anotada per la seva davantera i transformada que els posava per davant 3-7. Aquest marcador va dominar l’electrònic durant tota la primera part, malgrat els intents del BUC per assaltar la zona de marca rival, però no va ser fins l’última jugada del primer temps que els de negre van aconseguir donar la volta al marcador gràcies a una marca de càstig que l’àrbitre va assenyalar després que un jugador local evités una marca del BUC gràcies a l’empenta de la seva melé. Al descans, 7-10.

La segona part va tenir un guió semblant. L’Hospitalet va tornar a posar-se per davant força aviat amb una nova marca per davantera, després d’un maul i el BUC es va passar pràcticament tota la segona part posant setge a la zona de marca rival en una bona actuació de l’equip en general, però especialment dels seus dos centres, tant en atac com en defensa. Els punts, però, no van arribar fins a última hora, ja que l’àrbitre va sancionar l’equip negre amb molts cops de càstig en atac dins de la 22 rival. Finalment, a només dos minuts del final, els visitants van aconseguir l’anhelada marca de la victòria després d’obrir una bona pilota fins a l’ala després de moltes fases de davantera. Maxi Casco va ser l’encarregat d’anotar-la, per al deliri de la nombrosa afició del BUC que s’havia desplaçat a la Feixa Llarga.

hospi_buc4Així doncs, nova victòria pel BUC que es col·loca quart gràcies a la punxada de Les Abelles i s’afiança a la part alta de la classificació havent-se imposat ja a la majoria dels seus rivals directes, consolidant una gran temporada dels de negre.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Jacopo Cortinovis 7. Toni Fedelich 8. Joan Pistó (c) 9. Alejandro Chamero 10. Miki Mas 11. Daryl Taduran 12. Ferran Pahisa 13. Àlex Zubero 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Carlos Orillosa, Marius Fratila, Adam Matutano, Raimon Jorba, Maxi Casco, Alejandro Lafflitto i Pere Clarà.

Marques: Marca de càstig i Maxi Casco.

Transformacions: Arti Kovalenko (1).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (1).

CaKzCQMWkAEYUW8.jpg largeFotos: Isaac Llons | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby