Resultats jornada 3-4 d’octubre

res_15-10-04

BUC 26-32 Sant Cugat

Tercera jornada i primera derrota del BUC A de la temporada, que va caure a casa contra el Sant Cugat (26-32), tot i posar-se per sobre en el marcador durant bastants minuts, però al menys va poder treure els dos punts bonus d’un partit complicat.

buc_santq_ruck

Aquesta vegada, el BUC encara el partit de igual a igual, contra un rival superior en temporades anteriors com el Sant Cugat. Els homes del Putxy van començar cedint la possessió al rival, que no va poder superar la bona defensa dels de negre, però que sí que va aprofitar les seves infraccions per avançar-se al marcador amb un drop i un cop de càstig. El BUC no trigava gaire en reaccionar i anotava la primera marca del partit, obra de Sergi Coma, després d’unes quantes entrades per davantera (5-6). El Sant Cugat ampliava l’avantatge al cap d’una estona amb una marca de càstig assenyalada per l’àrbitre. Abans del descans, però, el BUC va tornar a demostrar que no vendria barata la derrota i es va tornar a acostar al marcador amb una marca d’Àlex Zubero transformada per Arti Kovalenko. Així, al descans el marcador era ben igualat: 12-13.

L’inici de la segona part va coincidir amb els millors moments del BUC, que va encadenar una sèrie de bones jugades i presència a camp contrari i va aconseguir agafar avantatge al marcador amb dues marques, la primera de Raimon Jorba després d’una gran combinació de la tres quarts negra i la segona de Juan Pistone aprofitant un error a la touche de l’equip vallesà. El BUC es posava 26-13 al marcador sorprenent un Sant Cugat que no s’esperava aquesta reacció. Però encara quedava molt de partit i els vallesans van saber jugar-lo millor i aprofitar les infraccions i errades de l’equip local per remuntar. El BUC va pagar els seus errors i les infraccions que van acabar amb una targeta groga i una de vermella en contra i el “Santcu” va aconseguir anotar fins a tres marques en el tram final de partit per deixar el marcador en el 26-32 definitiu.

Una llàstima acabar perdent un partit que s’havia tingut tan ben encarat contra un rival dels més potents del grup, però l’equip va sumar els dos punts bonus, gràcies a les quatre marques anotades i a perdre per només sis punts i seguirà a la part alta de la classificació: tercers amb 11 punts.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Nin Escric 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Federico Marchetti 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Miki Mas 11. Daryl Taduran 12. Raimon Jorba 13. Àlex Zubero 14. Denis Rey 15. Arti Kovalenko

Suplents: Juan Diego Vargas, Pere Clarà, Carlos Orillosa, Yago Goberna, Francisco Javier “Kiko” Mena, Xavi Zubero, Alejandro Lafflitto, Ferran Pahisa.

Marques: Sergi “Xexi” Coma, Àlex Zubero, Raimon Jorba i Juan Pistone.

Transformacions: Arti Kovalenko (3).

 bucb_granollers_touche

BUC B 25-13 Spartans Granollers

Els homes de Xavi Carrasco es van refer de la derrota de la primera jornada a Lleida amb una convincent victòria contra els Spartans de Granollers a la Foixarda. El BUC B ja va començar a encarar molt bé el partit amb tres marques a la primera part, anotades per Albert Velarde, Fernando Fernández i Adrià Beneria. Així, al descans el marcador ja era 17-6 a favor del BUC. A la segona part, els de negre van acabar de sentenciar el partit amb una quarta marca, també obra del Fer, que assegurava el punt bonus ofensiu. A última hora, el Granollers va aconseguir anotar la marca de l’honor per deixar el marcador en un definitiu 25-13.

Alineació: 1. David Pagan 2. Jose Castellano 3. Joan B. Crespí 4. Bernat Benito (c) 5. Jan Gustems 6. Pierre Rivenc 7. Jonathan “Jony” Rigo 8. Maxi Casco 9. Marc Fajarí 10. Fernando Fernández 11. Rubén “Rufo” del Campo 12. Ivan Singh 13. Víctor Ferrer 14. Albert “Linterna” Velarde 15. Adrià Beneria

Suplents: Ángel Viudez, Kike Lanfranco, Josep Salvat, Isidro Baillard, Jorge Couso, Kike Guerra i Pablo Paliwoda.

Marques: Albert “Linterna” Velarde, Fernando Fernández (2) i Adrià Beneria.

Transformacions: Adrià Beneria (1).

Cops de càstig: Adrià Beneria (1).

 bucc_goticsb

Gòtics B 41-8 BUC C

Alineació: 1. Jordi Marco 2. Naser Ouleb 3. Antonio Dos Santos 4. Lluís Llauger 5. Víctor Salamanca 6. Juan Pablo Salcedo 7. Jan M. Milà 8. Bruno Félez 9. Marc Pérez 10. Kirian Martínez 11. Albert “Fletxa” Méndez 12. Jordi Coma 13. Joan Eloy 14. Àbac “Lleida” Polo 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Carlos Bueno, Zeno Vila, Alexandre López, Dani Ripol, Salvador Rodríguez, Adrià Muries i Alexi Quintana.

Marques: Albert “Fletxa” Méndez

Cops de càstig: Kirian Martínez (1).

 

Carboneres 0-68 BUC Femení

Alineació: 1. Laia Icardo 2. Carla Barón 3. Elena Zámfir 4. Ilian Fruitós 5. Laura “Termo” Torres  6. Sílvia Sicart 7. Sandra Vilar 8. Júlia Trabado 9. Jana Gomà 10. Aina Trabado 11. Raquel Vilar 12. Marina Beseldech 13. Mariona Coma 14. Mònica Fullà 15. Maria Espada

Suplents: Carlota López, Astrid Fridserrdottir, Mireya Falcato, Laura “Ibiza” Ros  i Laura Zuloaga.

 

Fotografies: Julian Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby