Resultats Jornada 29-30 de Novembre

Bona jornada per a tots els equips de competició del BUC que jugaven aquest cap de setmana.

El sub-16 es va desfer fora de casa del Vilanova RC, el Sènior C sumà una nova victòria, aquest cop contra el Ripollès RC i comença a agafar ritme i consolidar-se a la categoria i el primer equip sumà la primera victòria de la temporada davant d’un públic molt nombrós, tot i la pluja, que no va parar d’animar i empènyer als de negre.

El BUC “B”, per qüestions meteorològiques no va poder jugar el seu partit contra l’Hospitalet que queda ajornat.

BUC-CRB Enginyers (26-13)

El BUC, jugava per tercer cop a casa i, com en les altres dues ocasions, va sortir a per totes plantejant un partit molt seriós en defensa.

La contundència del BUC generava molts errors en l’equip visitant. Aquest fet, sumat al domini de les fases estàtiques, li donà la majoria de les possessions i, poc a poc, amb paciència, es va anar imposant en el marcador.

L’Enginyers, només va mossegar en una jugada aïllada de relaxació defensiva a les acaballes de la primera part, que va servir d’advertència per no rebaixar la intensitat en tota la resta del partit.

Tot i tenir clares ocasions, el 4 assaig, el del bonus ofensiu, es va escapar pels nois d’en Putxy, que, ahir, per domini i joc, mereixien un premi major.

Ara cal seguir treballant per acabar d’encaixar els jugadors recuperats i pujar posicions a la classificació per estar en el lloc que per nivell i caràcter mereix aquest equip.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Ermengol Alemany 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Jacopo Cortinovis 7. Toni Fedelich 8. Joan Pistó 9. Alejandro Chamero 10. Andrei Kovalenko 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Raimon Jorba 14. Xavi Zubero 15. Arti Kovalenko

Suplents: Àlex Zubero, Guillem Torró, Alejandro Perozo, Jordi Padró, David Fernández, Alami Hamoun “Mams”, Roger Garcia i David Pagan.

3 assajos: Raimon Jorba, Joan Pau Pistó i Àlex Zubero

1 transformació: Arti Kovalenko

2 cops de càstig: Xavi Zubero

1 drop: Xavi Zubero

[ws_table id=”50″]

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby