Resultats jornada 28-29 de novembre

En els dos partits disputats pel BUC aquest cap de setmana s’ha començat amb la lectura del Manifest contra la violència de gènere, ja que aquesta setmana passada es va celebrar el Dia Internacional contra aquesta problemàtica. En el cas de la Foixarda, el president Hugo Fernández es va encarregar de posar-li veu just abans del BUC – La Vila:

BUC 10-31 La Vila

Nova derrota del BUC que finalitza el seu Tourmalet particular havent caigut contra els quatre equips valencians de la categoria de forma consecutiva, però que tot i la derrota, va tornar a deixar millors sensacions que les de l’anterior jornada.

Els homes del Putxy només van encaixar dues marques a la primera part, tenint en compte que rebien la visita del líder intractable, i al descans el marcador era 0-14. A la segona part, els de negre van anotar una marca, obra d’Àlex Zubero transformada per Miki Mas, que els acostava a l’electrònic i els podia fer somiar (7-14). La Vila no va trigar gaire a anotar-ne una altra, però un cop de càstig d’Arti Kovalenko deixava el BUC amb opcions a 20 minuts del final (10-19). Però els alacantins no es van deixar sorprendre i van acabar de rematar el partit amb dues marques en els últims 5 minuts que van deixar el definitiu 10-31 al marcador. Segur que les millores demostrades contra un rival tan dur serviran per recuperar el camí de la victòria en les properes jornades.

buc_lavila

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Facundo Paz 10. Miki Mas 11. Alejandro Chamero 12. Raimon Jorba 13. Àlex Zubero 14. Fco. Javier “Kiko” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Carlos Orillosa, Pere Clarà, Federico Marchetti, Alejandro Lafflitto, Axel Borasino, Xavi Zubero i Ferran Pahisa.

Marques: Àlex Zubero

Transformacions: Miki Mas

Cops de càstig: Arti Kovalenko

 

RC Tarragona 13-12 BUC B

El BUC B viatjava a Tarragona per intentar assegurar la seva classificació per la Divisió d’Honor Catalana de nou, però no ho va aconseguir, quedant-se a un sol punt del seu rival.

tarragona_bucb1

Els homes del Xavi Carrasco van realitzar una bona primera part tot i no disposar de gaire possessió. Van saber aguantar bé en defensa a l’equip rival i aprofitar una de les poques arribades a la 22 rival per anotar l’única marca del primer temps, obra de Roger Ferraté i transformada per Adrià Beneria. El marcador era 3-7 al descans. A la segona, el Tarragona va seguir apretant i a base d’obrir la pilota a les bandes va aconseguir dues marques per remuntar el partit (13-7). El BUC va aconseguir reaccionar a última hora, portant el joc al camp rival i finalment va aconseguir anotar la seva segona marca també, plantada per Josep Salvat després d’un bon maul. Però la reacció dels de negre va arribar massa tard, just en l’última jugada del partit, així que depenia de la transformació amb el temps complert per guanyar el partit, però no va poder ser. Caldrà sortir a guanyar en l’últim partit de la Fase Prèvia si volem tornar a disputar la màxima categoria a nivell regional.

tarragona_bucb2

Alineació: 1. Kike Lanfranco 2. Juan Diego Vargas 3. Ángel Viudez 4. Bernat Benito (c) 5. Roger Ferrater 6. Pierre Rivenc 7. Lluís Llauger 8. Víctor Tarifa 9. Diego Dunjó 10. Adrià Beneria 11. Albert “Linterna” Velarde 12. Mílton Alcaraz 13. Fernando Fernández 14. Marc Fajarí 15. Maxi Casco

Suplents: David Pagan, Jose Castellano, Jonathan “Jony” Rigo, Dawid Rozenkiewicz, Josep Salvat, Raul Campesino, Jorge Couso, Pol Camprubí, Jordi Coma i Antonio Dos Santos.

res_15-11-28Fotos: Coia Escoda (Tarragona) Julián Yepes i Isaac. | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby