" subheadline="" font="" font_weight="" font_size="" color_scheme="" color="" align="" url="" target="_self" html_tag="h1" size="large" dash="" el_id="" el_class="" el_style="" supertitle_position=""]

BUC (b) 29-16 Sitges

Bona victòria del BUC per acabar la temporada i sortir definitivament del pou de la classificació. Els de la Foixarda van sortir molt bé contra un rival amb el qual havien perdut en la primera volta i van realitzar una gran primera part, jugant de manera molt intel•ligent i imposant la seva superioritat en davantera. Així va arribar la primera marca del partit, obra del capità Juan Pistone, després d’una melé robada. Poc després va ser una gran melé dels homes de negre a cinc metres de marca, sabotejada per la davantera del Sitges, la que l’àrbitre va haver de sancionar amb una marca de càstig. A més, el BUC va saber jugar a camp rival i no cometre infraccions a camp propi per evitar que el rival pogués sumar punts amb cops de càstig com acostuma a fer. Durant la primera part només en van poder sumar. Així, al descans, el marcador era 14-3 favorable als locals. La segona part també va començar molt bé, amb un cop de càstig transformat per Xavi Zubero i una nova marca de Juan Pistone en una jugada de davantera, que deixaven el marcador 22-3. Però a partir d’aquí el BUC va desconnectar força, per culpa del cansament entre altres factors i va permetre que el Sitges reaccionés i s’arribés a posar a sis punts amb dues marques i un cop de càstig: 22-16. Sortosament, a les acaballes del partit, els homes del Putxy van reaccionar i van assegurar la victòria i el bonus ofensiu amb la tercera marca de Juan Pistone, que és el màxim anotador de l’equip i acaba la temporada amb la gran xifra de 15 marques anotades.

Al final, 29-16 i victòria amb bonus per confirmar un molt bon final de temporada de l’equip, que ha sumat tres victòries en els últims cinc partits, totes amb bonus i ha aconseguit així deixar la cua de la classificació i acabar la temporada vuitè empatat a punts amb el setè classificat. Aquest bon final fa que el balanç de la temporada sigui molt millor que el dels últims dos anys i que es puguin tenir grans perspectives de cara a la temporada que ve. Bones sensacions.

classificacióDHB14-15Alineació: Albert Conesa, Nin Escrig, Sergi Coma, Ermengol Alemany, Jacopo Cortinovis, David Fernández, Toni Fedelich, Juan Pistone (c), Alejandro Chamero, Xavi Zubero, Daryl Taduran, Arnau Martínez, Raimon Jorba, Fco. Javier “Kiko” Mena i Arti Kovalenko.

Suplents: Guillem Torró, Gaby Pérez “Sr. X”, Rubén “Rufo” del Campo i Adam Matutano.

Marques: Juan Pistone (3).

Transformacions: Arti Kovalenko (2) i Xavi Zubero.

Cop de càstig: Xavi Zubero.

buc_sitges_pisto

Per la seva banda, el BUC sub18 ha acabat la temporada regular amb una bona victòria a la Teixonera contra el Barça que fa que acabi en tercera posició a la classificació i el classifica pel playoff final pel títol, on s’haurà d’enfrontar contra el segon classificat, el Rugby Sant Cugat.

[ws_table id=”77″]

Fotos: Juan Carlos Gómez Villamor i Ernesto Aradilla | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby