Resultats jornada 28-29 de maig

BUC 34-16 Gòtics

Després de molts anys el BUC torna a endur-se un títol i de forma totalment merescuda després de completar un excel·lent torneig de Copa. Els homes entrenats per Jordi Puigvert “Putxy” (que s’acomiadava amb el seu últim partit oficial) es van imposar per 34-16 al Gòtics en un bon derby amb la Foixarda plena i les dues aficions animant al màxim.

buc_gotics_final2El partit va començar bé pel Gòtics, que va poder avançar-se al marcador amb un cop de càstig transformat, però el BUC de seguida va deixar clar que la iniciativa la portarien ells. Els de negre no van trigar a avançar-se per mitjà de la primera marca, anotada per Albert Conesa després de diverses fases de davantera. No gaires minuts després, Kico Mena anotava la segona entrant per la banda després d’una bona obertura de la línia de tres quarts negra: 12-3 amb la transformació d’Arti Kovalenko. El Gòtics no va permetre la relaxació però, i en un dels pocs descuits de l’equip va aprofitar una touche per escapar-se i reduir diferència amb una marca transformada (12-10). Però el BUC va tornar a tranquil·litzar la nombrosa afició negra que omplia la grada de la Foixarda amb una tercera marca, anotada per Adam Matutano després d’un maul. Així, al descans el BUC manava per 17-10 i encara positivament la segona part.

La segona part es va iniciar amb un parell de cops de càstig transformat pels Mamuts que seguien mantenint-se dins del partit (17-16) tot i la superioritat del BUC, sobretot gràcies a un potent joc de la seva davantera. Que va ser la protagonista de la victòria del BUC en el tram final de partit amb fins a tres marques més. La primera anotada per Jacopo Cortinovis mitjançant un maul, la segona, novament del flànker Adam Matutano, que va realitzar un gran partit, i la tercera de Juan Diego Vargas, transformada per Miki Mas. Així, el BUC va acabar de decantar el partit i es va imposar en la final de la Copa Catalana per un clar 34-16 finalment.

buc_gotics_final1El BUC tanca una excel·lent la temporada, la millor dels últims anys amb diferència, amb aquest títol a nivell autonòmic, després d’aconseguir la millor classificació en lliga des de l’ascens a Divisió d’Honor B. Un gran cicle que es tanca amb la marxa del primer entrenador de la plantilla, Jordi Puigvert “Putxy”, que no seguirà amb nosaltres la propera temporada i a qui volem agrair tots aquest anys, tot l’esforç i tot l’entrega que ha dedicat al nostre club.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Jacopo Cortinovis 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Àlex Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Ferran Pahisa 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Carlos Orillosa, Juan Diego Vargas, Pere Clarà, Víctor Tarifa, Juan Pablo Salcedo, Miquel “Miki” Mas, Raimon Jorba i Maximiliano Casco.

Marques: Albert Conesa, Fco. Javier “Kico” Mena, Adam Matutano (2), Jacopo Cortinovis i Juan Diego Vargas.

Transformacions: Arti Kovalenko (1) i Miquel “Miki” Mas (1).

sitges_bucb2Sitges 40-14 BUC B

El BUC B també va tancar una bona participació a la Copa arribant fins a la seva pròpia final en la qual va caure derrotat al camp d’un rival molt superior com és el Sitges, que juga a Divisió d’Honor B, tot i realitzar un bon partit. Els de Carrasco van anotar dues marques que no van ser suficients davant totes les que va anotar el rival.

S’acaba la temporada pel segon equip del BUC que haurà de millorar la temporada que ve i marcar-se tornar a la Divisió d’Honor Catalana com a objectiu. Després de l’estiu, més i millor.

Alineació: 1. Alejandro “Canario” Cubí 2. Jose Castellano 3. Antonio dos Santos 4. Bernat Benito (c) 5. Roger “Ferrata” Ferraté 6. Pierre Rivenc 7. Jan M. Milà 8. Javier Grisolía 9. Marc Fajarí 10. Denis Rey 11. Jordi Coma 12. Víctor Ferrer 13. Rubén “Rufo” del Campo 14. Albert Velarde 15. Adrià Beneria

Suplents: David Pagan, Jordi Marco, Ángel Viudez, Jan Gustems, Naser Ouled “Súper” i Mamoun “Mams” Alami.

Marques: Víctor Ferrer i Denis Rey.

Transformacions: Adrià Beneria (2).

BUC 0-70 INEF Barcelona

Les noies també van tancar la seva temporada amb una final que ja suposava un gran triomf per les panteres. El BUC va caure derrotat clarament, però cal tenir en comptes que s’enfrontava a un rival pràcticament invencible com les noies de l’INEF de Barcelona, que amb aquesta victòria a la Copa Primavera completen el seu triplet particular, després d’haver estat proclamades ja com a campiones de la Divisió d’Honor espanyola sense perdre cap partit.

res_16-05-28Fotos: Julián Yepes i Jaume Andreu | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby