Resultats jornada 27-28 de febrer

BUC 8-12 Gòtics [femení]

Derrota de les noies del Marc i el Claudio en el derby per acabar la fase regular de la Copa de Primera amb mal regust de boca tot i tenir assegurada la classificació pel playoff pel títol.

En una tarda grisa amb pluja i pedra, les panteres van aconseguir avançar-se al marcador amb una marca de Laura Zuloaga, però el domini del joc es va anar alternant entre els dos equips i el Gòtics va aconseguir reaccionar abans del descans amb una marca transformada, marxant als vestuaris amb un 5-7 al marcador. A la segona part, el partit fins i tot va haver de suspendre’s temporalment per causa de la forta pedregada que queia damunt la Foixarda, però en reprendre’s el joc, el BUC va tornar a posar-se per davant amb un cop de càstig de Sandra Vilar, tot i la pluja i el vent (8-7). Malauradament, a pocs minuts del final, el Gòtics va aconseguir una segona marca que els donava la victòria i deixava el marcador final en un 8-12 favorable a les mamuts.

bucfem_aplaudintAmb aquesta derrota, el BUC perd la primera posició provisional que tenia a la classificació i caldrà esperar a que es disputi l’última jornada de la setmana que ve en què les panteres descansen per saber quin serà el lloc que ocupin a la classificació final. Però el que és segur és que tindran un lloc al playoff pel títol que es disputarà a continuació on s’enfrontaran les primeres contra les quartes i les segones contra les terceres per classificar-se per la gran final. Esperem poder gaudir d’un nou partit contra el Gòtics per redimir-nos.

Alineació: 1. Laia Icardi 2. Ma Elena “Zafiro” Zámfir 3. Mar Bartolomé 4. Laura Zuloaga 5. Aram Tall 6. Laura “Termo” Torres (c) 7. Sílvia Sicart 8. Júlia Trabado 9. Jana Gomà 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Carlota López 12. Aina Trabado 13. Mariona Coma 14. Ásthildur Friðgeirsdóttir 15. Núria Píccolo

Suplents: Maribel Graó, Sandra Vilar, Carla Barón, Noelia E. Pessoa, Joana “Furmi” Güell i Anna Traver.

Marques: Laura Zuloaga.

Cops de càstig: Sandra Vilar (1).

 

Spartans de Granollers 10-36 BUC B

El BUC B segueix amb la seva bona ratxa i ja encadena quatre victòries consecutives. Aquesta vegada els homes de Xavi Carrasco es van imposar al complicat camp dels Spartans amb bonus ofensiu, anotant-li fins a cinc marques al conjunt vallesà tot i tractar-se d’un partit força dur.

bucb_fcbbAmb aquesta victòria el segon equip del BUC aguanta a la quarta posició a la taula, però es col·loca a només dos punts del segon i tercer classificats. Lidera el grup el Cornellà amb una mica més de distància, però serà el proper rival del BUC d’aquí dues setmanes a la Foixarda, en un partit vital per retallar-li punts.

Alineació: 1. David Pagan 2. Jose Castellano 3. Alejandro “Canario” Cubí 4. Jan M. Milà 5. Roger Ferraté (c) 6. Juan Pablo Salcedo 7. Pierre Rivenc 8. Maxi Casco 9. Facundo Paz 10. Fernando Fernández 11. Raúl Campesino 12. Víctor Tarifa 13. Arnau Martínez 14. Dani Abad 15. Víctor Ferrer

Suplents: Ángel Viudez, Juan Diego Vargas, Carlos Orillosa, Jonathan “Jony” Rigo, Bernat Benito, Alejandro Lafflitto, Albert “Fletxa” Méndez i Mamoun “Mams” Alami.

Marques: Maxi Casco (2), Raúl Campesino, Alejandro Lafflitto i Facundo Paz.

Transformacions: Víctor Ferrer (2) i Facundo Paz (2).

Cops de càstig: Facundo Paz (1).

res_16-02-27Fotos: Isaac Llons | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby