Resultats: Jornada 22-23 d’octubre

BUC 6-14 Fénix Rugby

Mal partit del BUC que suma va caure a casa contra un equip assequible i ja suma quatre derrotes en només cinc jornades. Els de negre van realitzar un partit gris, sense jugar a res i van acabar caient contra un rival que encara no havia guanyat partit aquesta temporada i que ara ens supera a la taula.

buc_fenix1Els homes del Cucho i el Juan Pistone van començar poc endollats però mantenint el control del partit durant els primers minuts. Així, l’arrier Arti Kovalenko va avançar el conjunt local amb dos cops de càstig transformats en els primers 20 minuts. Però el BUC no aconseguia encadenar bones fases de joc, amb molts problemes de mans i pèrdues de pilota. El Fénix va aprofitar el mal joc del BUC per acostar-se a la zona de perill rival i al minut 25 aconseguia anotar la primera (i única) marca del partit a través d’un maul de la seva davantera. Al descans el BUC guanyava 6-5 però les sensacions no eren gaire bones.

La segona part no va aportar res gaire millor pels de negre, que van veure com el Fénix aconseguia posar-se per davant amb dos cops de càstig (6-11). El BUC va aconseguir portar el joc a la 22 rival en algunes fases del segon temps, però no va tenir la qualitat i la paciència per transformar-ho en punts. A 10 minuts del final, els visitants posaven el 6-14 al marcador amb un nou cop de càstig, pràcticament sentenciant el partit. Els de negre encara van mostrar certa reacció i voluntat en els últims minuts, però no van valdre per moure més el marcador ja.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Yago Goberna 5. Fabio Amadio 6. Rochedi Mirabet 7. Toni Fedelich 8. Víctor Tarifa 9. Alejandro Chamero 10. Miquel “Miki” Mas 11. Daryl Taduran 12. Raimon Jorba 13. Arnau Martínez 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Nin Escrig, Roger Garcia, Juan Pablo Salcedo i Rubén “Rufo” del Campo.

Cops de càstig: Arti Kovalenko (2).

bucfem_cruc3BUC 7-18 Castelldefels RUC [femení]

Mal partit de les noies del Marc Sentís que també van caure contra un rival suposadament assequible, realitzant un mal partit. Les panteres van aconseguir una única marca, obra de Carla Pagan, però que no va servir ni per endur-se el bonus defensiu davant els 18 punts anotats per les jugadores del Castelldefels.

Amb aquesta derrota, el BUC femení queda a la part baixa de la classificació després de tres jornades disputades i haurà d’intentar reaccionar el proper partit després de dues derrotes consecutives.

Alineació: 1. Laia Icardo 2. Mireya Falcato 3. Núria “Nunu” Bargalló 4. Sandra Vilar 5. Eliza Gilbert 6. Carla Barón 7. Noelia E. Pessoa 8. Júlia Trabado 9. Carla Pagan 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Anna “Trayer” Traver 12. Mariona Coma 13. Raquel Vilar 14. Mònica Fullà 15. Maria Espada

Suplents: Magda Verdú, Anna Puigmartí, M. Elena “Zafiro” Zámfir, Sílvia Sicart, Anna Gill, Laura “Termo” Torres, Helena Espada i Joana “Furmi” Güell.

Marques: Carla Pagan.

Transformacions: Laura “Ibiza” Ros.

bucb_quimic1

BUC B 24-26 Químic ER

Bon partit del segon equip del BUC tot i la derrota. Els homes de Xavi Carrasco s’enfrontaven a un dels “cocos” del seu grup, recent descendit de la Divisió d’Honor B, el Químic encara no ha perdut cap partit, però va estar a punt aquest dissabte a la Foixarda.

El partit va començar força bé pels de negre, que amb un joc ordenat, una bona defensa i aprofitant el joc al peu per desplaçar l’acció a camp rival va aconseguir avançar-se al marcador amb dos cops de càstig de l’arrier Víctor Ferrer. El Químic no semblava esperar-se un partit tan complicat, però va trobar la reacció en la seva davantera per anotar la primera marca del matx (6-7). El BUC no es va deixar intimidar per la potència dels de roig i negre i va seguir practicant el joc que volia, aconseguint un nou cop de càstig de Víctor Ferrer i una marca d’Hernán Scartascini després d’una puntada a seguida, a pocs minuts del descans, al qual s’arribava amb un bon marcador: 14-7.

El segon temps va començar amb la reacció del Químic, que amb dues marques transformades per alguna errada en defensa del BUC, s’avançava i posava certa distància al marcador (14-21). El BUC es mantenia dins del matx amb un nou cop de càstig del seu arrier, però el Químic va tornar a colpejar amb una quarta marca que semblava posar les coses difícils pels locals (17-26). Però els de negre no es van rendir en cap moment i fruit d’aquest esforç va arribar la segona marca, anotada pel Kraken en una altra de les seves escapades individuals. El marcador quedava ajustat amb només dos punts de diferència i l’equip ho va intentar fins a l’últim segon, però no es va poder treure més que el punt bonus defensiu.

Amb aquesta segona derrota en quatre partits, el BUC B cau a la sisena plaça, però la part central de la taula queda molt comprimida i cada cop sembla més clar que fins a l’última jornada d’aquesta fase prèvia no es decidiran els cinc equips que jugaran la Divisió d’Honor Catalana.

Alineació: 1. Francesc Farràs 2. Ot Bachs 3. Juan Diego Vargas 4. Juan David Villegas 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Pierre Rivenc 7. Raúl Campesino 8. Bernat Benito (c) 9. Marc Fajarí 10. Hernán Scartascini 11. Guillem “Willy” Vidal 12. Álvaro Rubio 13. Oriol Rodríguez 14. Ton “Murray” Juny 15. Víctor Ferrer

Suplents: Ángel Viudez, Víctor L. Rebollo, Raúl “Potro” Peñaranda, Dawid “Thor” Rozenkiewicz, Lluís Llauger, Albert “Fletxa” Méndez, Albert “Linterna” Velarde i Maxi Casco.

Marques: Hernán Scartascini i Lluís “Kraken” Vallès.

Transformacions: Víctor Ferrer (1).

Cops de càstig: Víctor Ferrer (4).

bucc_matarob1BUC C 94-0 RC Mataró B

Espectacular victòria en un partit molt complet del tercer equip del BUC contra un rival digne que no va deixar de lluitar fins al final, més enllà de la superioritat local. Als homes del Diego i el Sr. X els van sortir bé les coses, destacant les bones decisions preses pels jugadors a cada acció, buscant sempre donar continuïtat al joc i que l’ovalada seguís sempre viva després dels contactes. Aquest bon joc va propiciar que l’equip destaqués molt ofensivament, anotant fins a setze marques i aconseguint, a més a més, mantenir el marcador propi a zero.

El BUC C segueix comptant tots els seus partits disputats per victòries i puja a la segona posició del seu grup, només un punt per sota del líder. Gran feina i millors resultats.

Alineació: 1. Zenó Vila 2. Antonio dos Santos 3. Gaby Pérez “Sr. X” 4. Ramon Zuloaga 5. Pierre Layré-Cassou 6. Guillem Pardo 7. Alban Cabrespines 8. Jan Gustems 9. Diego Dunjó 10. Marc Pérez (c) 11. Marcel Pallarès 12. Jan M. Milà 13. Pere Romero 14. Jonatan “Jony” Rigo 15. Joan Eloi

Suplents: Jordi Marco, Albert Torrents, Carlos Orillosa, Jorge Couso, Bernat Barceló, Alex Garcia, Alex Montilla i Alex Arnau.

Marques: Diego Dunjó (4), Jan M. Milà (4), Pere Romero (2), Gaby Pérez “Sr. X” (2), Jonatan “Jony” Rigo (2), Alex (1) i Jan Gustems (1).

Transformacions: Diego Dunjó (8).

 bucfem_cruc1

sub18: Castelldefels RUC 33-29 BUC

sub16: UE Santboiana B – BUC (suspès)

sub14: Manresa 26-31 BUC

Fotos: Edu Rois, Isaac Llons i Julián Yepes.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby