Resultats: Jornada 22-23 d’abril

Osona RC Crancs 20-17 BUC C

No va poder ser. El Sènior C disputava la seva primera final després de la creació d’aquest filial fa poques temporades, tot un èxit ja, però no va poder culminar la bona feina amb la victòria i un títol. Els homes de Diego Dunjó van caure a última hora en una final ajustada contra els Crancs d’Osona per només tres punts: 20-17.

Dissabte a la tarda a Cornellà es disputava la final de la Segona Catalana, entre els ORC Crancs i el BUC C. El partit va començar bé pels de negre, que van realitzar un bon partit i van portar sempre la iniciativa al marcador. Gràcies a les marques de Guillem Torró i Mams Alami, el BUC marxava al descans amb el marcador a favor, però igualat: 12-8. A la segona part, l’equip va cometre massa infraccions i va ser penalitzat per una quantitat molt alta de cops de càstig en contra que li van servir als vigatans per anar sumar punts. Tot i això, es va mantenir per davant fins a última hora, amb una tercera marca anotada pel mig de melé Quentin Bucciarelli (13-17). Va a ser a pocs minuts del final quan l’Osona va aconseguir donar la volta al marcador amb una marca transformada que ja no va deixar temps per la reacció del BUC i va donar el títol als Crancs.

Cal felicitar els campions per la seva bona temporada i també els subcampions, que han demostrat una fantàstica evolució durant la temporada i que encara tindran més camp per córrer, ja que això no s’ha acabat, d’aquí ben poc comença la Copa Catalana, on el BUC presentarà dos equips i defensarà el títol aconseguit la temporada passada.

Alineació: 1. Roger G. Obradors 2. David Rahola (c) 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 5. Gabriel “Sr. X” Pérez 6. Pol Deulofeu 7. Jorge Couso 8. Guillem Torró 9. Quentin Bucciarelli 10. Albert “Fletxa” Méndez 11. Bernat Barceló 12. Gabriel “Gabri” Amat 13. Roger Belis 14. Joan Eloi 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Jordi Marco, Nin Escrig, Zenó Vilà, Josep “Manrússia” González, Pierre Layré-Cassou, Ton “Murray” Juny, Jordi Padró i Sergi Aregall.

Marques: Guillem Torró, Mamoun “Mams” Alami i Quentin Bucciarelli.

Transformacions: Mamoun “Mams” Alami (1).

BUC B 56-12 CR Spartans de Granollers

El mateix dissabte a la tarda, quasi a la mateixa hora, el BUC B tancava la temporada regular contra els Spartans per assegurar el liderat i el millor aparellament possible pel playoff pel títol. Els homes de Xavi Carrasco van tornar a guanyar amb claredat i mantenen el caseller de derrotes amb una única punxada en les tretze jornades disputades.

El BUC B va dominar el partit i el marcador durant pràcticament el partit, portant el seu joc a un alt nivell sobretot a la segona part i aconseguint un total de fins a vuit marques (totes transformades amb  un 100% d’efectivitat de l’obertura Hernán Scartascini), tant per davantera com per tres quarts, que no van deixar massa opcions al rival i que tanquen la temporada amb una nova victòria amb bonus ofensiu pels de negre. L’equip ha aconseguit vuit victòries amb bonus aquesta temporada, quatre victòries sense bonus i una única derrota (amb bonus defensiu).

Després d’una magnífica temporada regular, el segon equip s’haurà d’enfrontar a L’Hospitalet B en la semifinal, que disputarà a casa per haver acabat la lliga en millor posició que el rival. El partit serà d’aquí dues setmanes a la Foixarda, amb horari encara per confirmar.

Alineació: 1. Ángel Viudez 2. David Pagan 3. Francesc Farràs 4. Pau Estévez 5. Lucas Quentin 6. Raúl Campesino 7. Miguel García-Dieguez 8. Víctor Tarifa 9. Kirian Martínez 10. Hernán Scartascini (c) 11. Kieran “Hache” Dolaghan 12. Robert “Rob” McDermott 13. Fco. Javier “Kico” Mena 14. Marc Coma 15. Víctor Ferrer

Suplents: Carlos Orillosa, Víctor L. Rebollo, Antonio “Dos Santos” Gomide, Jan M. Milà, Juan Pablo “JP” Salcedo, Roger “Vaquilla” López i Guillem “Willy” Vidal.

Marques: Robert “Rob” McDermott, Kieran “Hache” Dolaghan (2), Francesc Farràs,  Hernán Scartascini, Fco. Javier “Kico” Mena, Pau Estévez i Juan Pablo “JP” Salcedo.

Transformacions: Hernán Scartascini (8).

 

Fotos: Isaaq Llons

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby