Resultats jornada 21-22 de maig

BUC 13-10 BER

El BUC es va classificar per la Final de la Copa Catalana 2016 gràcies a la seva victòria contra el BER, en un partit vibrant, disputat i molt emocionant que segueix consolidant la bonica rivalitat entre els dos equips barcelonins.

El partit va començar millor pels de la Mar Bella, que van disposar de més possessió i van intentar bons atacs al primer tram de partit. Però el BUC es va defensar de manera molt seriosa i ferma i va haver de ser en un contraatac després d’un xut bloquejat com es va avançar l’equip visitant amb una marca transformada després de recórrer-se tot el camp. El BUC va intentar reaccionar immediatament, però el marcador al descans seguia reflectint el 0-7 favorable als Enginyers.

La segona part va tenir un color força clar, el negre. El BUC va dominar bona part del temps la possessió i el territori, amb llargues fases, sobretot a base de pick and gos de la davantera negra. El BER va aguantar força, però l’equip local va acabar aconseguint penetrar la defensa poblenovina a base de força i potència amb una marca de Xexi Coma després de moltes percussions contra la defensa rival. Arti Kovalenko fallava la transformació, però l’arrier del BUC no trigaria en posar el seu equip per davant amb un cop de càstig transformat (8-7). El BER va aconseguir reaccionar al cap d’una estona amb un altre cop de càstig que els tornava a posar per davant, però quedaven molts minuts i el BUC no va deixar d’intentar-ho fins aconseguir penetrar la defensa rival. Novament per davantera, el BUC va aconseguir portar un maul fins a la zona de marca rival per a que Adam Matutano anotés la segona marca dels de negre, que acabaria sent definitiva. Encara que el partit es va patir fins a l’últim segon, doncs els Enginyers van disposar d’un cop de càstig centrat davant de pals que hagués pogut enviar el partit a la pròrroga, però el xutador visitant va errar per al deliri de la grada de la Foixarda.

El BUC es troba en situació de guanyar un títol després de molts anys de mals temps, caldrà omplir la Foixarda el proper dissabte per animar l’equip en la final contra el Gòtics. Seria el millor colofó a la millor temporada dels últims anys.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Josep Salvat 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Àlex Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Ferran Pahisa 14. Maximiliano Casco 15. Arti Kovalenko

Suplents: Carlos Orillosa, Jacopo Cortinovis, Juan Pablo Salcedo, Raúl Campesino, Vindio Blanco i Pere Clarà.

Marques: Sergi “Xexi” Coma i Adam Matutano.

Cops de càstig: Arti Kovalenko (1).

 

BUC B 34-24 RC Martorell

El BUC B també es va imposar al seu rival, novament el Martorell. Els homes de Xavi Carrasco van realitzar un gran inici de partit que va posar les coses molt de cara ja. Les marques de Jan M. Milà, Francesc Farràs i Marc Fajarí en el primer tram de partit deixaven el marcador molt ben encaminat pels de negre. I abans del descans encara s’ampliaria el marcador amb un quart assaig de Javi Grisolía que enviava el partit al descans amb un clar 26-3 al marcador.

A la segona part, hi va haver una mica de relaxació que el Martorell va saber aprofitar per reaccionar i acostar-se al marcador amb dues marques transformades (29-17). Però en aquest punt el BUC va saber frenar la reacció rival amb una nova marca de Jan M. Milà (34-17). El Martorell encara va anotar-ne una altra abans del final, però no va aconseguir fer perillar la victòria local. Gràcies a la qual el BUC B disputarà la seva final de la Copa de Bronze contra el Sitges el proper cap de setmana, un equip de Divisió d’Honor B.

Alineació: 1. Alejandro “Canario” Cubí 2. Francesc “Frantxu” Farràs 3. Antonio dos Santos 4. Jan M. Milà 5. Bernat Benito (c) 6. Pierre Rivenc 7. Mílton Alcaraz 8. Javi Grisolía 9. Marc Fajarí 10. Marc Milà 11. Joan Eloi 12. Víctor Ferrer 13. Denis Rey 14. Quim Sans 15. Kirian Martínez

Suplents: David Pagan, Jordi Marco, Alban Cabrespines, Oliver Wückert i Marcel.

Marques: Jan M. Milà (2), Francesc Farràs, Marc Fajarí i Javi Grisolía.

Transformacions: Víctor Ferrer (1) i Kirian Martínez (2).

Cops de càstig: Kirian Martínez (1).

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby