Resultats: Jornada 20-21 de maig

BUC B 18-8 Manresa RC

Aquest dissabte el BUC B es va proclamar campió de la Primera Catalana de rugby en imposar-se a la final al Manresa RC per 18-8 en un partit disputat a la Foixarda. Els de negre es van imposar en una final molt disputada i amb una sola marca que es va decidir gràcies als punts aconseguits amb el peu. Empès per una nombrosa afició a les grades, El BUC B es va imposar 18-8 culminant una temporada pràcticament perfecta i per fi pot celebrar un títol.

Podeu consultar la crònica completa del partit aquí.

 

FC Barcelona 68-20 BUC [Copa Catalana]

El BUC s’acomiada de la seva participació a la Copa Catalana a semifinals aquesta temporada i no podrà revalidar el títol aconseguit la temporada a la Foixarda. Els homes de Cucho Collado van caure dissabte a la tarda a la Teixonera davant un rival superior per un clar 68-20.

Tot i avançar-se al marcador només començar el partit amb una marca del pilar Pere Clarà, el BUC de seguida va veure com els blaugrana es posaven per davant al marcador. L’equip es va mantenir dins el partit durant la primera part tot i les conquestes aconseguides pel Barça, gràcies a un cop de càstig de Miki Mas i a una nova marca de Rochedi Mirabet, deixant el marcador al descans 28-15 en contra.

A la segona part ja es va anar desmuntant l’invent, i l’equip local va anar ampliant diferències cada cop més amb diverses marques, només contrarestades per una tercera marca del BUC, obra de Guillem Torró, que no va fer més que maquillar el marcador.

Amb aquesta contundent derrota, el BUC diu adéu a la temporada oficial, a falta de la confirmació de si s’haurà de jugar o no el playoff de permanència a la Divisió d’Honor B al juny. Així també podrien haver-se acomiadat alguns membres importants del cos tècnic i de l’equip, a qui volem donar les gràcies per tot i fer-los saber que sempre tindran obertes les portes del club.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Pere Clarà 4. Víctor Tarifa 5. Fabio Amadio 6. Rochedi Mirabet 7. Juan Pablo “JP” Salcedo 8. Juan Pistone (c) 9. Albert Velarde 10. Marc Milà 11. Jorge Couso 12. Arnau Martínez 13. Miquel “Miki” Mas (c) 14. Ton “Murray” Juny 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Nin Escrig, David Rahola, Antonio “Dos Santos” Gomide, Alban Cabrespines, Roger Belis, Diego Dunjó, Pere Romero i Adrià Murias.

Marques: Pere Clarà, Rochedi Mirabet i Guillem Torró.

Transformacions: Miquel “Miki” Mas (1).

Cops de càstig: Miquel “Miki” Mas (1).

Foto portada: Edu Rois

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby