Resultats jornada 20-21 de febrer

Les Abelles RC 42-7 BUC

El BUC va trencar la seva ratxa de victòries en caure clarament en la complicada visita al camp Jorge Diego “Pantera” de Les Abelles, que ens supera a la classificació. Els valencians es van avançar de seguida al marcador amb la primera marca al minut 2 i van dominar la primera part per complet, imposant-se als de negre sobretot en les fases estàtiques del joc i realitzant un molt bon partit. Al descans, les Abelles ja havia aconseguit el bonus ofensiu amb quatre marques transformades i marxava al vestuari amb un còmode 28-0 al marcador.

A la segona part, el BUC va reaccionar, frenant una mica la superioritat valenciana, però tot i així els locals van ser capaços d’anotar dues marques més que no van quedar contrarestades fins a última hora amb la marca de l’honor del BUC anotada per Guillem Torró, que havia entrat a la segona part.

L’equip cau una posició en la classificació fins la cinquena plaça per culpa d’aquesta derrota contra un rival directe, que se’ns posa a tres punts. Ara caldrà sumar a casa contra el tercer, el CAU, si no volem que se’ns acostin els equips de sota.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Pere Clarà 4. Jacopo Cortinovis 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Joan Pistó (c) 9. Facundo Paz 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Àlex Zubero 13. Miquel “Miki” Mas 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Alejandro “Canario” Cubí, Yago Goberna, Alejandro Chamero, Maximiliano Casco, Raimon Jorba, Ferran Pahisa i Marius Fratila.

Marques: Guillem Torró.

Transformacions: Arti Kovalenko (1).

abelles_buc

BUC B 74-21 UE Santboiana C

Contundent victòria del Sènior B que es va imposar amb bonus anotant-li onze marques a la Santboiana que va venir amb els efectius justos i va acabar el partit amb fins a cinc homes menys per culpa de les lesions, fet que va influir força en el desenvolupament del partit.

Els de St. Boi es van avançar força d’hora amb una marca transformada, però el BUC va saber reaccionar i va remuntar amb el rival encara amb quinze jugadors sobre el camp. Les marques de “Ferrata” i Víctor Ferrer, juntament amb les transformacions d’aquest últim, donaven la volta al marcador ben ràpid. Durant la primera, i ja després de les primeres baixes de la Santboiana, el BUC va saber jugar bé la seva superioritat i va començar a decantar el partit a favor seu amb dues marques més, obra d’Arnau Martínez i d’Ángel Víudez, que asseguraven el bonus ofensiu i encaraven molt el partit deixant el marcador 31-7 al descans.

A la segona part, l’equip visitant es va acabar quedant amb deu jugadors sobre el camp, però després de consultar-ho amb l’àrbitre van decidir seguir jugant el partit. El BUC va disposar de molts espais per atacar amb la seva superioritat numèrica, fet que va aprofitar per anotar fins a set marques més, dues de Víctor Tarifa, dues d’Álvaro Rubio i tres més per part de Javi Grisolía, Dani Abad i David Pagan. Cal reconèixer el mèrit dels jugadors de la Santboiana, que tot i jugar amb 10 van aconseguir anotar dues marques més durant la segona part tot i que no van aconseguir sumar el bonus ofensiu.

Amb aquesta victòria el BUC B es col·loca quart a la classificació i no es despenja de la part alta, tot i que els equips de dalt han fet els deures i no han punxat aquesta jornada.

Alineació: 1. Ángel Viudez 2. Jose Castellano 3. David Pagan 4. Jan M. Milà 5. Roger “Ferrata” Ferraté 6. Juan Pablo Salcedo 7. Javi Grisolía 8. Álvaro Rubio 9. Albert “Linterna” Velarde 10. Adrià Beneria 11. Raul Campesino 12. Víctor Tarifa 13. Arnau Martínez 14. Roger Aranda 15. Víctor Ferrer

Marques: Roger “Ferrata” Ferraté, Víctor Ferrer, Arnau Martínez, Ángel Viudez, Víctor Tarifa (2), Álvaro Rubio (2), Javier Grisolía, Dani Abad i David Pagan.

Transformacions: Víctor Ferrer (8).

Cops de càstig: Víctor Ferrer (1).

bucb_uesc2

UE Santboiana 0-15 BUC [Femení]

“Sábado 20 de febrero. Las panteras llegan al campo de la Santboiana con muchas ganas de demostrar quiénes son y cómo han llegado hasta la primera posición.

Después de una charla motivadora por parte de los entrenadores, nuestras panteras toman primer contacto con el campo y se familiarizan con él.

La “suerte” estaba echada. Pese a la escasez de jugadoras, un joven BUC sale a por todas desde el minuto 1, con el viento a favor pero sin oportunidad de chute por la fuerte presión de las azules, quienes no se lo pusieron nada fácil. Las santboianas luchaban cada ruck y tiraron mucho de sus delanteras con una muy buena técnica de 3/4 demostrando la experiencia y defendiendo su campo. Nuestras panteras no se rendían, se negaban a bajar los brazos y después de intentar varias veces quebrar la línea optaron por abrirla, hasta que al fin la ovalada llegó a las manos de nuestra ala más joven, Coral Alcaraz, que abrió el marcador sumando 5 puntos muy merecidos. Así concluyó la primera parte.

La Santboiana por una parte, sin pocos cambios pero con muy buena actitud, salió a por todas en la segunda parte para remontar el marcador, con muy poca suerte ya que las negras defendían con garras y dientes cuando las azules lograban romper la línea. Nuestras delanteras lograron romper la línea de 3/4 en más de una ocasión aproximándose así a línea de marca.

Una segunda parte con muchas pausas debidas a ambos equipos, que disputaban melés apretando dientes y pegando rodillas al suelo prácticamente. Nuestra línea de 3/4 de nuevo logró hacer llegar la ovalada a manos de Anna “Trayer”, que logró asegurar la victoria con la segunda marca a favor.
Las azules no se rendían y atacaban optando por un pick & go que destrozaba a nuestras negras. Pero faltando dos minutos para el final del partido, nuestra flanker Noelia Pessoa se creó un agujero en la defensa que la llevó a marcar de nuevo, dejando en el marcador el definitivo 0-15.”

Increïble primera temporada a la Copa de Primera de les noies del Marc i el Claudio, que només han perdut un partit i segueixen líders a falta d’un sol partit per disputar (contra el Gòtics el proper dissabte a la Foixarda). A partir d’aquí només es pot somiar amb més, així que caldrà lluitar per imposar-se al playoff final pel títol.

Alineació: 1. Maribel Graó 2. Ma Elena “Zafiro” Zámfir 3. Mar Bartolomé 4. Laura Zuloaga 5. Aram Tall 6. Noelia E. Pessoa 7. Sílvia Sicart 8 Júlia Trabado 9. Jana Gomà 10. Aina Trabado 11. Clara Garcia 12. Marina Besalduch 13. Joana “Furmi” Güell 14. Coral Alcaraz  15. Núria Píccolo

Suplents: Laia Icardo, Anna Traver, Ásthildur Friðgeirsdóttir, Laura “Ibiza” Ros, Carlota López i Raquel Vilar.

Marques: Coral Alcaraz, Anna Traver i Noelia E. Pessoa.

res_16-02-20Fotos: Julián Yepes i Les Abelles | Crònica: Pol Camprubí i Noelia E. Pessoa

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby