Resultats: Jornada 19-20 de novembre

GEiEG 34-20 BUC B

El Sènior B viatjava a Girona per seguir ficat de ple en la lluita per entrar a la Divisió d’Honor Catalana. Però tot i realitzar algunes estones amb el millor joc d’aquesta temporada, va acabar caient contra un rival complicat i haurà de lluitar per estar a dalt aquesta temporada.

Les coses ja van començar malament pels homes de Xavi Carrasco, que van veure com pràcticament la primera jugada del partit es convertia en la primera marca dels gironins, que es van escapar per la banda per anotar-la, un patró que repetirien durant el partit. A partir d’aquí el BUC va reaccionar i tot i patir algunes lesions molt d’hora, va encadenar algunes fases molt bones de joc, amb continuïtat i potència, que van portar el partit a la zona de perill rival. Després de desaprofitar alguna bona opció, el capità Bernat Benito va aconseguir penetrar la defensa rival per anotar la primera marca del BUC que transformada per Xavi Zubero empatava el partit. Un intercanvi de cops de càstig abans de la mitja part enviava el partit al descans amb 10-10 al marcador i moltes opcions de cara a la segona part.

31017587072_d2a553d250_z

El GEiEG va tornar a ser el primer en colpejar al segon temps, amb una nova marca dels de vermell, però el BUC no es rendia i novament Benito anotava un altre assaig pels de negre que els mantenia dins del matx (17-15). La segona part va ser menys bona per part dels visitants i l’equip local ho va aprofitar per ampliar el seu avantatge amb la seva tercera marca i un nou cop de càstig (27-15). Tot i això, el BUC va demostrar bona capacitat de reacció i va aconseguir plantar-se a la línia de cinc rival a base d’empenta i fases de joc, però quan semblava que podia tornar a ficar-se dins del partit o almenys treure algun bonus d’un camp complicat, no va saber definir i va veure com els gironins feien més gran la ferida amb un contraatac llampec per anotar la seva quarta marca (34-15). En els últims minuts, el BUC va aconseguir una nova marca, en una jugada de murri del Fletxa que posava el 34-20 al marcador, però ja no hi va haver temps per res més.

Aquesta derrota combinada amb les victòries del St. Cugat i el Tarragona, torna a fer caure al BUC a la sisena posició, fora de les places que donen accés a la Divisió d’Honor Catalana. El Sènior B ja no depèn de si mateix, però haurà d’anar a guanyar amb el màxim de punts possibles les dues últimes jornades si vol aprofitar alguna ensopegada d’aquests dos rivals.

31161432315_9f9543ba65_z

Alineació: 1. Juan Diego Vargas 2. Ot Bachs 3. Antonio “dos Santos” Gomide 4. Bernat Benito (c) 5. Juan David Villegas 6. Pierre Rivenc 7. Juan Pablo Salcedo 8. Quentin Lucas 9. Albert “Linterna” Velarde 10. Xavi Zubero 11. Jonatan “Jony” Rigo 12. Alejandro Lafflitto 13. Albert “Fletxa” Méndez 14. Guillem “Willy” Vidal 15. Pol Camprubí

Suplents: Víctor L. Rebollo, Gaby Pérez “Sr. X”, Dawid “Thor” Rozenkiewicz, Pau Estévez, Santiago “Yago” Goberna, Víctor Ferrer, Roger López “Vaquilla” i Quentin Bucciarelli.

Marques: Bernat Benito (2) i Albert “Fletxa” Méndez.

Transformacions: Xavi Zubero (1).

Cops de càstig: Xavi Zubero (1).

 

RC Badalona 14-57 BUC [sub16]

 

Fotos: Èric Duran (GEiEG)

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby