Resultats: Jornada 18-19 de març

BUC B 41-9 Garrotxa-Banyoles RC

El BUC B segueix intractable aquesta temporada a Primera Catalana i aquest cap de setmana va tornar a aconseguir una nova victòria amb bonus imposant-se al Garrotxa-Banyoles per 41-9 en un partit que va anar de menys a més.

El partit va començar igualat, amb un Garrotxa-Banyoles que depenia molt del seu obertura però que aconseguia sumar punts així. Un intercanvi de cops de càstig inicial entre l’obertura visitant i el del BUC, Hernán Scartascini, obria el marcador (6-6). I tot i que el partit va ser una mica travat durant el primer temps, poc abans del descans el BUC B va aconseguir la primera marca, anotada pel segona línia “Kraken” Vallès (13-6). Després d’un nou cop de càstig dels del nord, el partit marxava al descans amb un ajustat 13-9.

bucb_gb1

A la segona part els de negre van començar a millorar el joc i van aprofitar que el màxim motor de joc del rival va haver de deixar el partit per començar a inclinar el marcador. Primer va ser el pilar brasiler Antonio “Dos Santos” qui va penetrar la defensa rival per potència per aconseguir la segona marca de l’equip (20-9); i no gaire després, l’arrier Adrià Murias rematava una bona obertura de la línia negra per la banda amb la tercera (28-9). Semblava que potser no arribaria, però el BUC va aconseguir anotar la quarta amb una escapada del flànker sevillà Miguel Diéguez-Ribelles per assegurar el bonus ofensiu (38-9). I l’equip encara va tenir temps de rematar el partit amb una última jugada amb Carrascada inclosa i un drop d’Hernán per posar el definitiu 41-9.

El BUC B es posa líder en solitari aquesta jornada, aprofitant l’ensopegada del Manresa, i encara el tram final de temporada regular amb moltes opcions de classificar-se pel playoff final pel títol.

Alineació: 1. Víctor Tarifa 2. Juan Diego Vargas (c) 3. Antonio “Dos Santos” Gomide 4. Lluís “Kraken” Vallès 5. Lucas Quentin 6. Miguel Diéguez-Ribelles 7. Raúl Campesino 8. Mílton Alcaraz 9. Maximiliano “Maxi” Casco 10. Hernán Scartascini 11. Guillem “Willy” Vidal 12. Marc Coma 13. Víctor Ferrer 14. Jan M. Milà 15. Kirian Martínez

Suplents: Ángel Viudez, Ot Bachs, Carlos Orillosa, Álvaro Rubio, Pau Estévez, Adrià Murias, Roger “Vaquilla” López i Kieran “Hache” Dolaghan.

Marques: Lluís “Kraken” Vallès, Antonio “Dos Santos” Gomide, Adrià Murias i Miguel Diéguez-Ribelles.

Transformacions: Hernán Scartascini (3).

Cops de càstig: Hernán Scartascini (4).

Drops: Hernán Scartascini (1).

bucb_gb5

RC Badalona 15-34 BUC C

El Sènior C es jugava ficar-se als playoffs pel títol al camp del líder de la Segona Catalana i necessitava la victòria per assegurar-se una plaça. El BUC va aconseguir imposar-se i sumar una última victòria amb bonus en aquesta fase regular amb un clar 15-34 al marcador al camp del Badalona.

Els de negre van començar bé el partit, molt endollats i van anotar dues marques força aviat per començar a encarar el partit, aprofitant també que el rival va quedar-se amb inferioritat numèrica deu minuts i ho va notar bastant. El Badalona comptava amb una davantera força pesada, però la del BUC va saber dominar el rival tant en joc com en les fases estàtiques i precisament va ser el joc en curt el que va predominar a la primera part, tot i que la línia també va poder disposar d’algunes pilotes de qualitat. Tot i el domini del BUC, poc abans del descans el Badalona va aconseguir reaccionar amb una marca i ajustar el marcador de cara a la segona part.

El segon temps va començar amb un BUC molt imprecís, cometent errors i moltes infraccions, i el rival ho va saber aprofitar per anotar una nova marca i acostar-se molt al marcador. Afortunadament pels interessos dels negres, l’equip va aconseguir tornar a centrar-se, recuperar el control amb el poder de la seva davantera i anotar dues marques més per sentenciar el partit i assegurar la victòria.

Així, el BUC C acaba la fase regular com a tercer classificat de Segona Catalana i es classifica per jugar els playoffs pel títol on s’enfrontarà a semifinals novament contra el Badalona (que ha acabat segon) a domicili per buscar un lloc a la final.

Alineació: 1. Ramon Zuloaga 2. Pere Clarà 3. Roger G. Obradors 4. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 5. Gabriel Pérez “Sr. X” 6. Pol Deulofeu 7. Jorge Couso 8. Sergi “Xexi” Coma 9. Quentin Bucciarelli 10. Albert “Fletxa” Méndez 11. Bernat Barceló 12. Marc Pérez 13. Leonardo “Leo” Profilio 14. Joan Eloi 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: David Rahola, Jordi Marco, Roger Belis, Lluís Llauger, Josep “Manrússia” González, Gabriel Amat, Sergi Aregall i Diego Dunjó.

Marques: Josep “Manrússia” González, Joan Eloi, Sergi “Xexi” Coma i David Rahola.

Transformacions: Albert “Fletxa” Méndez (2) i Mamoun “Mams” Alami (1).

Cops de càstigs: Albert “Fletxa” Méndez (1).

 

Begues RC 58-20 BUC D

Nova derrota del BUC D que visitava el camp del Begues aquest passat dissabte. El quart equip del BUC va tornar a caure tot i aconseguir anotar 20 punts, davant d’un dels debutants de la categoria que sembla estar fent molt bé les coses. El Begues va aconseguir imposar-se amb claredat als de negre per 58-20 i deixa el BUC en penúltima posició a només dues jornades del final de la lliga.

Alineació: 1. David Rubio 2. Jaume Bolós 3. Nin Escrig 4. Alexandre Bourré 5. Ferran Roger 6. Alexander Arnau 7. Alban Cabrespines (c) 8. Guillem Torró 9. Vindio Blanco 10. Ton “Murray” Juny 11. Alejandro Burillo 12. Nicolás Darío Soulier 13. Albert Ainchil 14. Anthony Fontaine 15. Marcel Pallarès

Suplents: Oriol Camacho, Enrique “Quique” Lanfranco, Josep Lluís Carrasco, Jordi Coromines, Iñaki Gili i Àlex Cusco.

Marques: Nin Escrig (2) i Guillem Torró (2).

 

BUC 5-22 Gòtics RC [Femení]

La creu de la jornada va ser la derrota del BUC Femení, que disputada la semifinal de la Primera Catalana Kopparberg després d’haver realitzat una fase regular pràcticament immaculada.

Desgraciadament, les panteres no van realitzar un bon partit van caure en un nou derby de la Foixarda contra el Gòtics. Les de blau van dominar el partit i el marcador i les noies del Marc Sentís tot just van aconseguir anotar una marca a última hora per maquillar el marcador. El BUC havia aconseguit imposar-se al Gòtics en els anterior enfrontaments directes contra les Mamuts, però justament quan tocava “caixa o faixa” van caure derrotades contra l’etern rival i s’hauran de conformar amb disputar la final de consolació sense poder optar al títol.

Alineació: 1. Maribel “Mari” Grao 2. M. Elena “Zafiro” Zámfir 3. Núria “Nunu” Bargalló 4. Sandra Vilar 5. Laura Zuloaga 6. Sílvia Sicart (c) 7. Carla Barón 8. Anna Puigmartí 9. Jana Gomà 10. Anna “Trayer” Traver 11. Helena Espada 12. Raquel Vilar 13. Joana “Furmi” Güell 14. Maria Espada 15. Aina Trabado

Suplents: Mireia “Reca” Recasens, Mireya Falcato, Laia Icardo, Laura “Termo” Torres, Tania Martínez, Anna Gill, Irene Alonso i Coral Alcaraz.

Marques: Jana Gomà.

 

Més resultats:

sub18: SEL Vilanova 22-19 BUC

sub16: BUC 90-5 CR Tarragona

L’equip infantil del BUC ha acabat la seva participació a la lliga de Segona com a campió de la categoria comptant els seus sis partits disputats per victòries, moltes felicitats nois i noies!

sub14: BUC 0-85 CR St. Cugat

 

Fotos: Jan “Manitas” Gustems

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby