Resultats jornada 18-19 d’abril

BUC 22-10 Gòtics

Gran victòria del BUC contra l’etern rival en un partit amb dues parts molt diferenciades. Els homes dirigits per Xavi Carrasco es van avançar de seguida amb una jugada de la línia en la qual Arti Kovalenko va aprofitar una bona puntada de Fernando Fernández per anotar la primera marca del partit. A partir d’aquí el BUC va desconnectar força durant quasi tota la primera part i va permetre que el Gòtics remuntés momentàniament amb un cop de càstig i una marca. Gràcies a un cop de càstig de l’Arti poc abans del descans el marcador era 10-10 a la mitja part. I a la segona part va ser quan els de negre van aconseguir fer anar bé els engranatges i practicar un bon joc que els va portar a anotar dues marques més. La primera de Maximiliano Casco després d’una bona jugada de la línia local i la segona de Jack Davies després de diverses fases de davantera. El Gòtics va intentar la reacció de nou, però no va aconseguir penetrar la bona defensa dels de negre, que sí que van estar a punt d’anotar una quarta marca que els hauria permès sumar el punt bonus, però que finalment no va poder ser. Bona victòria del BUC que li permet acabar la lligueta de la Copa Catalana amb 5 punts i quedar amb força opcions de passar a la següent fase, tot i que dependrà dels resultats d’altres equips, així que caldrà esperar a la setmana que ve.

Alineació: 1. Gaby Pérez “Sr. X” 2. Juan Diego Vargas 3. David Pagan 4. Jan Gustems 5. Jack Davies 6. Nil Guasch 7. Bernat Benito 8. Víctor Tarifa 9. Diego 10. Fernando Fernández 11. Guillem “Willy” Vidal 12. Àlex Tortras 13. Maxi Casco 14. Raúl Campesino 15. Arti Kovalenko

Suplents: Ramon Salinas, Jose Castellano, Joan Baltasar Crespí, Francesc “Paco” Coma, Dani Ripol, Jorge Couso i Maties Minguella.

Marques: Arti Kovalenko, Maxi Casco i Jack Davies.

Transformacions: Arti Kovalenko (1).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (1).

 

BUC 27-7 CRUC (sub16)

Gran victòria del BUC infantil a les semifinals del Campionat de Catalunya contra el Castelldefels en un partit on els de negre van ser força superior al seu rival i van aconseguir classificar-se per la final amb autoritat. Ara faltarà rematar la feina a la gran final!

 

BUC 25-17 CEU (sub18)

El cadet ha acabat la temporada tercer després d’imposar-se al CEU en la final de consolació. Bona temporada dels nois entrenats pel Diego tot i no haver aconseguit arribar a jugar la final.

 

[ws_table id=”81″]

Foto: Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby