Resultats jornada 17-18 d’octubre

Fénix 13-13 BUC

Primer desplaçament llarg de l’equip saldat amb un resultat poc habitual, un empat. El Sènior A visitava un camp on va sortir derrotat la temporada passada, amb les aspiracions d’aconseguir treure’n una victòria aquest any i, tot i no aconseguir vèncer, almenys es va millorar el resultat anterior.

El BUC va protagonitzar un bon inici de partit amb un marca matinera, obra de Xexi Coma, transformada per Miki Mas. I durant la primera part hi va haver un intercanvi de cops de càstig que deixava el marcador en un 3-10 favorable al descans. Però a la segona part els homes del Putxy van baixar el nivell i el Fénix va aconseguir remuntar amb dues marques no transformades al tram final de partit que deixaven el BUC per darrera al marcador 13-10. Però gràcies a un cop de càstig aconseguit en una melé en contra amb el temps complert, el BUC va poder empatar el partit a l’últim sospir amb la transformació de Xavi Zubero. Una llàstima no haver aconseguit la victòria, tenint en compte que l’equip va arribar a enviar dos cops de càstig al pal.

Amb aquest empat, l’equip segueix a la meitat alta de la classificació, tot i caure a la quarta posició amb 13 punts.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Jacopo Cortinovis 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Miquel “Miki” Mas 14. Àlex Freixas 15. Denis Rey

Suplents: Albert Conesa, Pere Clarà, Carlos Orillosa, Víctor Tarifa, Santiago “Yago” Goberna, Raimon Jorba, Fco. Javier “Kiko” Mena i Arnau Martínez.

Marques: Sergi “Xexi” Coma.

Transformacions: Miquel “Miki” Mas.

Cops de càstig: Xavi Zubero (2).

 

Manresa 24-17 BUC B

El BUC B no va poder continuar amb la ratxa de victòries iniciada la jornada anterior i va caure derrotat en la seva visita a Manresa per 24-17 en un mal partit dels homes de Xavi Carrasco practicat en un terreny de joc en molt mal estat. Almenys el BUC s’emporta un punt bonus defensiu d’aquesta tercera jornada del Grup A de la fase prèvia del Campionat de Catalunya. Tot i les dues derrotes en tres jornades, el BUC B es manté a mitja taula amb 6 punts a la classificació.

Alineació: 1. David Pagan 2. Jose Castellano 3. Ángel Viudez 4. Bernat Benito (c) 5. Jan M. Milà 6. Juan Diego Vargas 7. Pierre Rivenc 8. Maxi Casco 9. Marc Fajarí 10. Fernando Fernández 11. Jorge Couso 12. Ivan Singh Kaur 13. Víctor Ferrer 14. Albert Velarde 15. Adrià Beneria

Suplents: Josep Salvat, Enrique “Kike” Lanfranco, Jan Gustems, Juan Pablo Salcedo, Joan Eloy, Ruben “Rufo” del Campo i Hernán Scartascini.

Marques: Maxi Casco i Bernat Benito.

Transformacions: Adrià Beneria (2).

Cops de càstig: Adrià Beneria (1).

 

BUC C 41-17 Martorell

Contundent victòria amb bonus del tercer equip, una combinació de jugador nous de formació i veterania, en la segona jornada del Grup E de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya. Els nois entrenats per Diego Dunjó es van imposar amb claredat al Martorell i es col·loquen a mitja taula amb 5 punts a la classificació.

Alineació: 1. Jordi Marco 2. Naser Ouled 3. Antonio Dos Santos 4. Federico Marchetti 5. – 6. Dani Ripol 7. Bruno Félez 8. Jordi Pros 9. Marc Pérez 10. Kirian Martínez 11. Oliver Wückert 12. Jordi Coma 13. Arti Kovalenko 14. Enric “Kike” Guerra 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Àlex López, Àbac “Lleida” Polo, Adrià Murias i Alexi Quintana.

Marques: Dani Ripol (2), Oliver Wückert (2), Enric “Kike” Guerra, Jordi Pros i Jordi Coma.

Transformacions: Kirian Martínez (3).

Cops de càstig: Kirian Martínez (1).

 bucc_pass_fem2

BUC Femení 125-0 Manresa

El BUC femení suma la segona jornada de competició oficial amb una nova victòria impressionant, encara superior a la de la primera jornada. Les noies dirigides per Marc Sentís van endossar-li la increïble xifra de 125 punts al Manresa i es col·loquen líders de la Segona Divisió amb 10 punts de 10 possibles.

Alineació: 1. Laia Icardo 2. Mireia Falcato 3. Mar Bartolomé 4. Sandra Vilar 5. Laura “Termo” Torres 6. Sílvia Sicart 7. Carlota López 8. Júlia Trabado 9. Jana Gomà 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Ásthildur Embla Lena Friðgeirsdóttir 12. Raquel Vilar 13. Joana “Furmi” Güell 14. Coral Alcaraz 15. Maria Espada

Suplents: Clara Sala, Clara Matas, Elena Zámfir, Ilian Fruitós, Noelia E. Pessoa, Aina Trabado, Laura Zuloaga i Marina Bes.

Marques: Maria Espada (4), Laura Torres (2), Ásthildur Embla (5), Sandra Vilar (1), Sílvia Sicart (2), Raquel Vilar (1), Noelia E. Pessoa (1), Jana Gomà (1), Elena Zámfir (1), Aina Trabado (1), Joana “Furmi” Güell (1) i marca de càstig.

Transformacions: Laura Ros (6), Sandra Vilar (3) i Aina Trabado (1).

 res_15-10-18

Fotos: Julián Yepes | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby