Resultats jornada 16-17 de maig

Barça B 35-22 BUC

Derrota del BUC a la Teixonera per acabar la seva participació a la Copa Catalana. Després de realitzar una mala primera part i encaixar tres marques, els homes del Putxy van millorar molt a la segona i van estar a punt de remuntar el partit aconseguint tres marques, però el Barça va acabar aturant la reacció dels de negre en els últims minuts.

Amb aquest partit s’acaba la temporada del sènior masculí definitivament. Si no hi ha novetats, ja no hi haurà més partits oficials, però el rugby no s’acaba i a partir d’ara està previst participar en diferents tornejos de rugby 7s o organitzar partits amistosos com de costum.

Alineació: 1. Guillem Torró 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Yago Goberna 5. Alejandro Perozo 6. Jacopo Cortinovis 7. Antonio Fedelich 8. Víctor Tarifa 9. Diego Dunjó 10. Albéric de Béru 11. Maxi Casco 12. Ferran Pahisa 13. Fco. Javier “Kiko” Mena 14. Mamoun “Mams” Alami 15. Kirian Martínez

Suplents: Alejandro Chamero, David Pagan, Marc Fajarí, Jan M. Milà, Alban, Ángel Víudez, Albert “Linterna Verde” Velarde.

Marques: Mamoun “Mams” Alami, Diego Dunjó, David Pagan.

Transformacions: Albéric de Béru (2).

Cops de càstig: Albéric de Béru.

 

El BUC sub16 no va poder fer un bon paper al Campionat d’Espanya de la seva categoria disputat a La Vila. Els nois dirigits per l’Adam Matutano i el Raimon Jorba van notar la gran quantitat de baixes amb la que es van haver de desplaçar a disputar aquest torneig i les que s’hi van sumar durant la competició i van quedar últims classificats dels vuit equips que competien. Cal dir, però que van rebre felicitacions per l’esforç i l’entrega demostrats. Ara només volem desitjar una ràpida recuperació al Léo Berthault i al Biel Matutano, que s’han lesionat durant aquest torneig.

 

[ws_table id=”88″]

Foto: Julián Yepes | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby