Resultats Jornada 15-16 de Novembre

Cap de setmana agredolç, amb dues victòries clares de sub 16 i el sub 18 enfront el GEIEG i amb la primera victòria del femení, que ha guanyat contundentment al Martorell RC. La resta d’equips sèniors han sortit derrotats dels seus matxs.

El sènior “C”, ha plantejat un bon partit contra un CEU “B” més experimentat, el sènior “B” ha caigut a la Foixarda per un sorprenent 6-40 que demostra que rés està venut a la DH catalana i que s’ha de treballar dia a dia per retrobar la dinàmica guanyadora. I el primer equip ha caigut davant d’un RC Hospitalet per només 4 punts.

El partit a Hospitalet fou força deslluït, amb poc ritme i macat per les imprecisions dels dos equips. L’equip local, dominat en les fases estàtiques, va basar el seu joc en la pressió defensiva i la destrucció del joc del BUC. Fruït d’això, sorprengueren amb diverses recuperacions al BUC i sumaren 20 punts amb certa facilitat per errades defensives molt clares d’un BUC que va pagar molt cars els seus 10 primers minuts de baixa intensitat.

Mal partit on es va viure un fet insòlit en aquesta categoria. Un pare i un fill compartiren samarreta en el matx, tan sols 15 minuts, però, segur que en seran molts més.

Andrei Kovalenko va retornar al rugbi, després d’uns quants anys, amb la il·lusió de jugar amb el seu fill Arti.

No van poder assaborir una victòria, però, amb treball, poc a poc, el BUC, que ara té dues setmanes per recuperar jugadors importants i treballar a consciència, podran gaudir d’aquesta.

1 assaig: Albert Conesa

1 Conversió: Arti Kovalenko.

3 Cops de Càstig: Arti Kovalenko

Devutaven: Andrei Kovalenko, Àlex Zubero i Ermengol Alemany

[ws_table id=”46″]

 

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby