Resultats jornada 14-15 de novembre

BUC B 19-13 GEiEG

Nova victòria dels homes del Xavi Carrasco que s’estan mostrant molt segurs quan juguen a casa aquesta temporada. El BUC va realitzar una gran primera part que va servir pràcticament per sentenciar el partit i que els va permetre aconseguir la victòria tot i la davallada al segon temps.

Els de negre van començar dominant el matx i es van avançar força d’hora al marcador amb una marca de Víctor Ferrer després d’una gran passada de Facundo Paz. El domini del BUC, que va jugar gran part del primer temps a camp contrari els servia per anotar una segona marca, obra de Mílton Alcaraz i encara una tercera, anotada pel Rufo després d’una bona jugada fins a l’ala. Facundo es va encarregar de les transformacions. Així, al descans el BUC ja dominava el marcador 19-3.

FB_IMG_1447778892179A la segona part, el BUC va estar menys precís, va caure en algunes errades d’altres jornades i no va aconseguir anotar més punts. Afortunadament per l’equip local, el GEiEG no va aconseguir puntuar fins a última hora, amb una marca anotada pràcticament a l’últim minut, quan el BUC ja feia molts minuts que jugava amb un o fins a dos homes menys per expulsions temporals, deixant el marcador en el definitiu 19-13.

Tot i la reacció del GEiEG, aquesta no va ser suficient, així que el BUC B suma la tercera victòria de la temporada i es consolida en la quarta posició, deixant el gironins (un rival directe) a quatre punts. Caldrà seguir sumant la propera jornada contra L’Hospi B i intentar mantenir el bon nivell durant tot el partit, ja que en les dues últimes victòries a casa s’ha acabat amb un resultat força ajustat després d’haver estat guanyant còmodament.

Alineació: 1. David Pagan 2. Pere Clarà 3. Sergi Coma 4. Jan Gustems 5. Bernat Benito (c) 6. Javi Grisolía 7. Pierre Rivenc 8. Enzo Velilla 9. Axel Borasino 10. Adrià Beneria 11. Rubén “Rufo” Del Campo 12. Fernando Fernández 13. Víctor Ferrer 14. Maxi Casco 15. Facundo Paz

Suplents: Ángel Viudez, Mílton Alcaraz, Josep Salvat, Ignacio, Jonathan “Jony” Rigo, Isidro Braillard, Ivan Singh Kaur, Marc Fajarí i Albert “Linterna” Velarde.

Marques: Víctor Ferrer, Mílton Alcaraz i Ruben “Rufo” Del Campo.

Transformacions: Facundo Paz (2).

 FB_IMG_1447778755882

BUC 18-27 CRUC [Femení]

El BUC Femení jugava un dels partits més importants de la temporada, però no va aconseguir vèncer tot i realitzar un bon joc i no deixar d’intentar-ho fins al final.

La primera part va ser igualada, amb el BUC practicant un millor joc a la mà que les seves rivals, però patint en les fases estàtiques davant la poderosa davantera de les de Castelldefels. Precisament gràcies a un maul de la seva davantera el CRUC va aconseguir l’única marca de la primera part, però el BUC la va saber contrarestar amb dos grans cops de càstig de Sandra Vilar. Així, al descans, el BUC manava al marcador per 6-5.

A la segona part va tornar a ser el CRUC qui va avançar-se al marcador amb una nova marca per davantera. El BUC va saber reaccionar, però quan millor estava jugant i acostant-se a la línia de marca rival, les de Castelldefels van aconseguir la seva tercera marca amb un contraatac que va pesar moralment sobre les noies del Marc Sentís. Tot i això, les panteres del BUC van aconseguir reaccionar i anotar dues marques al tram final del matx, obra de Mònica Fullà i Aina Trabado, però no van acabar sent suficients per remuntar el partit, ja que el CRUC va aconseguir anotar la seva quarta marca. Al final, doncs, 18-27, un marcador que allunya el BUC de la primera posició de la taula i complica les aspiracions al títol de les de negre.

Alineació: 1. Laira Icardo 2. Mireya Falcato 3. Mar Bartolomé 4. Sandra Vilar 5. Laura “Termo” Torres (c) 6. Carla Barón 7. Sílvia Sicart 8. Júlia Trabado 9. Jana Gomà 10. Laura “Ibiza” Ros 11. Asthildur E. Friðgeirsdóttir 12. Marina Besalduch 13. Mariona Coma 14. Mònica Fullà 15. Núria Piccolo

Suplents: Ma Elena Zámfir, Aina Trabado, Noelia E. Pessoa, Coral Alcaraz, Clara Garcia, Carlota López i Clara Sala.

Marques: Mònica Fullà i Aina Trabado.

Transformacions: Sandra Vilar (1).

Cops de càstig: Sandra Vilar (2).

 22654970399_81cf8181d9_k

BUC C 30-15 BER C

Molt bona victòria amb bonus del tercer equip del BUC que comença a funcionar molt bé tot i el poc temps que porten jugant a rugby alguns dels seus integrants. Aquest cop es van imposar al tercer equip del BER amb força comoditat amb una gran primera part que ja va pràcticament sentenciar el partit. Els nois de Diego Dunjó van anotar fins a cinc marques només al primer temps, deixant el marcador 30-10 ja al descans. La segona part va ser més ensopida amb poca acció per part de cap dels dos equips. Només el BER va aconseguir moure el seu marcador, amb una marca a última hora que tampoc va arribar a amenaçar la victòria dels de negre.

Gran progressió de l’equip de formació del BUC, que segueix quart a la classificació del Grup E de la fase prèvia del Campionat de Catalunya.

Alineació: 1. Jordi Marco 2. Jose Castellano 3. Antonio Dos Santos 4. Álvaro Rubio 5. Pierre Layré-Cassou 6. Lluís Llauger 7. Bruno Félez 8. Joan B. Crespí 9. Marc Pérez 10. Mamoun “Mams” Alami 11. Marc Macià 12. Jordi Coma 13. Jorge Couso 14. Alexi Quintana 15. Adrià Murias

Suplents: Zeno Vila, Josh Callum, Víctor Salamanca, David Rahola, Juan Pablo Salcedo, Diego Dunjó, Oliver Wückert i Emili Ruiz.

Marques: Marc Macià (2), Antonio Dos Santos, Bruno Félez i Lluís Llauger.

Transformacions: Jorge Couso (1).

Cops de càstig: Mamoun “Mams” Alami (1).

22424419524_40c8cde64e_kFotos: Juan Carlos Gómez Villamor, Nicolás Arlanzón i Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby