Resultats jornada 14-15 de març

BER 21-16 (b) BUC

El BUC trenca la seva bona ratxa amb una derrota a la Mar Bella contra els Enginyers en un partit on es van tenir opcions fins l’última jugada.

L’equip s’enfrontava als Enginyers després d’haver-los vençut en la primera volta i disposat a repetir-ho, però el BUC va estar una mica massa imprecís i el rival va saber aprofitar les seves oportunitats. Després d’anotar un cop de càstig per cada equip, el rival es va avançar amb una marca per l’ala. El BUC va retallar diferències amb un nou cop de càstig de Xavi Zubero, però el BER també en va anotar un altre abans del descans, així que el marcador a la mitja part era 13-6. A la segona part, els Enginyers van ampliar diferències amb un tercer cop de càstig i una segona marca, deixant el marcador 21-6, però el BUC no es va rendir i va aconseguir retallar diferències ja la fase final del partit gràcies a la seva davantera. Primer Juan Pistone i després Ermengol Alemany van anotar dues marques que tornaven a ficar l’equip dins el partit tot i no aconseguir transformar-les, però la remuntada no es va poder culminar tot i un maul espectacular que va avançar pràcticament 40 metres en l’última jugada del partit. Al final, derrota 21-16 que almenys permet que el BUC sumi un punt i avanci dues posicions a la classificació, deixant definitivament l’última posició. Ara caldrà recuperar el camí de la victòria per imposar-se en l’última jornada contra el Sitges en una Foixarda que ha d’estar plena d’afició animant com en les millors ocasions.

Alineació: Albert Conesa, Guillem Torró, Sergi Coma, Ermengol Alemany, Alejandro Perozo, David Fernández, Jacopo Cortinovis, Juan Pistone (c), Alejandro Chamero, Xavi Zubero, Daryl Taduran, Arnau Martínez, Raimon Jorba, Francisco Javier “Kiko” Mena i Arti Kovalenko.

Suplents: Gaby Pérez “Sr. X”, Adam Matutano, Rubén “Rufo” Del Campo Maxence “Chinga” Foureaux i Marc Fajarí.

Marques: Juan Pistone i Ermengol Alemany.

Cops de càstig: Xavi Zubero (2).

[ws_table id=”73″]

Foto: Adaia England | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby