Resultats jornada 14-15 de febrer

BUC (b)36-21 Fénix RC

buc_fenix

Gran jornada pel Sènior A del BUC que va aconseguir la segona victòria de la temporada imposant-se al Fénix a la Foixarda amb bonus per 36-21 amb un gran partit del conjunt de negre.

Els aragonesos van sorprendre l’equip local al principi, anotant la primera marca del matx, però el BUC va reaccionar de seguida i amb tres marques (dues de Juan Pistone i una de Raimon Jorba) durant la primera part ja marxava al descans per davant al marcador 21-11. La segona part també va començar amb una marca de l’equip visitant, compensada quasi immediatament pel BUC amb una nova marca de Pistone: 26-16. A 10 minuts del final i aprofitant que el BUC jugava amb dos expulsats temporalment, el Fénix va anotar la seva tercera marca posant-se a només 5 punts de l’equip de negre, però el BUC va saber assegurar la victòria amb un cop de càstig i una última marca, novament de Raimon, deixant el definitiu 36-21 que a més feia que el Fénix, un rival directe per la permanència, no sumés el punt bonus defensiu. Jornada rodona pel BUC que a més, amb les derrotes de Sitges i Hospi s’acosta als seus rivals i és només a un pas de sortir de l’última plaça.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Ermengol Alemany 5. Jacopo Cortinovis 6. David Fernández 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Raimon Jorba 14. Francisco Javier “Kiko” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Alejandro Perozo, Guillem Torró, Marc “Cayu” Cayuela, Adam Matutano i Gaby Pérez “Sr. X”.

Marques: Juan Pistone (3) i Raimon Jorba (2).

Transformacions: Xavi Zubero (1).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (3).

 

BUC B (b)17-22 Gòtics RC

bucb_gòtics

El Sènior B, en canvi, no va poder superar un gran rival com el Gòtics en el derby local. El BUC, que jugava de local, es va avançar amb un cop de càstig però després de la primera marca del rival ja va anar tot el partit a remolc en el marcador i no va saber aprofitar les seves cartes per imposar el seu joc. En canvi el Gòtics va saber aprofitar les errades defensives per anotar fins a tres marques, dues a la primera part i una a la segona, que els van servir per imposar-se a l’única que va anotar el BUC, obra de Maxi, tot i la quantitat de cops de càstig que també va anotar Adrià Beneria.

Alineació: 1. Ángel Viudez 2. Juan Diego Vargas 3. David Pagan 4. Bernat Benito (c) 5. Jan Gustems 6. Nil Guasch 7. Adrià Batlle 8. Javi Grisola 9. Pau Güell 10. Fernando Fernández 11. Pol Camprubí 12. Marc Coma 13. Maxi 14. Maties Minguella 15. Adrià Beneria

Suplents: Raúl Campesino, Jose Viteri, Joan Crespí, Carlos Orillosa, Jordi Padró, Marc Fajarí i Guillem “Willy” Vidal.

Marques: Maxi.

Cops de càstig: Adrià Beneria (4).

 

[ws_table id=”65″]

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby