Resultats: Jornada 13-14 de maig

Copa Catalana Rugby Seven – Finals Copa d’Or [Femení]

El BUC Femení s’ha proclamat subcampió de Copa aquest cap de setmana en el nou format de rugby a VII que es posava a prova per primera vegada aquest any. En aquesta segona jornada, les noies del Marc Sentís es van imposar en la seva lligueta contra dos rivals complicats per plantar-se a la final d’Or contra el “totpoderós” INEF de Barcelona i caure derrotades a la final.

El BUC va començar la jornada d’aquest passat diumenge a Martorell de forma excel·lent, imposant a tot un equip de Divisió d’Honor com el GEiEG gironí per un ajustat 19-22. Amb l’embranzida d’aquesta primera victòria, les panteres també es van imposar al BER, un rival que sempre ens ha posat problemes, per un contundent 0-30. Amb aquestes dues victòries, les de negre es classificaven per disputar la final d’Or, la gran final de la Copa Catalana 2017. A la final, ja no va poder ser i l’equip va caure derrotat clarament per 41-0, quedant-se però amb el trofeu de subcampiones.

Resultats:

GEiEG 19-22 BUC

BER 0-30 BUC

Final:

INEF BCN 41-0 BUC

 

Copa Catalana Rugby Seven- Finals Copa d’Argent [sub16]

Després d’una primera jornada poc exitosa en resultats, el BUC sub16 jugava les finals de la Copa d’Argent aquest cap de setmana on va aconseguir tancar la seva participació en la Copa Catalana en 11a posició després d’aconseguir dues victòries en els tres partits disputats, contra el Barça B i contra el Gòtics i de caure derrotats contra el CRUC.

Resultats:

BUC 34-5 FC Barcelona B

CRUC 17-12 BUC

BUC 39-12 Gòtics

 

Finalment aquest cap de setmana es va suspendre el partit de Copa Catalana del sènior masculí per retirada del contrincant, el BER, per falta d’efectius. Així que l’equip passa directament a semifinals on la setmana que ve s’enfrontarà a tot un FC Barcelona, que està disputant la Copa Catalana amb part dels seus components de Divisió d’Honor, un gran repte.

El Sènior B finalment també disputarà la seva final el proper cap de setmana, per petició del Manresa que no tenia disponibilitat per jugar aquest cap de setmana. Així, la final de Primera Catalana serà dissabte que ve a la Foixarda a les 18:30h, caldrà tenyir la grada de negre novament per fer que l’equip aconsegueixi aquest títol.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby