Resultats Jornada 13-14 de desembre

Els 4 equips sèniors del BUC no defrauden i tanquen una bona jornada pel que fa als resultats.

El sènior C venç amb contundència al jove Anoia RC i es comença a assentar a la lliga, el sènior B dona un cop d’autoritat a Torroella i demostra les seves intencions de competir clarament pel campionat, el femení, en un amistós contra el recentment creat equip de Manresa, aconsegueix un resultat impensable per un equip que al gener celebrarà el seu primer any d’existència i el primer equip, arranca dos punts bonus del camp del co-líder, en un matx que va tenir a les mans, però on la falta de sort als últims minuts decantà la balança a favor dels valencians.

CAU València 34-27 BUC

Partit amb dues parts molt diferenciades.

A la primera, el CAU va desplegar el seu característic joc ràpid i dinàmic, amb pocs errors, serietat i eficàcia enfront d’un BUC endormiscat pel viatge, poc intens i amb un joc poc organitzat i ineficaç.

Tot i així, de dues jugades aïllades va aconseguir dos assajos que li donaven vida per la segona part. Quedant al final del primer període un 24-10 que deixava marge a la remuntada.

La segona part fou dominada per un BUC més centrat que va plantejar una defensa més pressionant que impedí al CAU desplegar-se en el joc obert i va explotar la seva fortalesa en davantera, igualant el partit, al minut 60, 24-24.

El CAU va reaccionar i va desplegar un joc més conservador, allunyant al BUC del seu camp i aprofitant amb eficàcia les poques oportunitats que van tenir, convertint un llarg cop de càstig i entrant una touche a marca, en un error defensiu clar de la davantera del BUC que va pecar de mala comunicació.

Tot i intentar-ho, amb el temps a sobre, el BUC només va poder sumar un cop de càstig a l’últim minut per sumar el bonus defensiu.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Ermengol Alemany 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Jacopo Cortinovi 7. Toni Fedelich 8. Joan Pistó 9. Alejandro Chamero 10. Àlex Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Gerard Borràs 14. Jordi Padró 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Marçal Soriano, Alejandro Perozo, Adam Matutano i Marc Fajarí.

4 Assajos: Toni Felderich, Ermengol Alemany i Joan Pau Pistó (2)

2 Transformacions: Arti Kovalenko

1 Cop de Càstig: Arti Kovalenko

Senglars de Torroella 12-22 BUC B

Bon partit del segon equip del BUC que es va haver de presentar al camp dels Senglars amb una convocatòria de només 19 jugadors. Els homes de Xavi Carrasco van patir molt a les melés, veient-se superats per una davantera rival molt pesada, però van saber aprofitar la seva superioritat tècnica i els bons recolzaments en les fases de joc obert per fer mal al rival. Així, ja a la primera part el BUC es va avançar amb dues marques obra de Víctor Tarifa i Bernat Benito. La primera gràcies a una escapada per un descuit defensiu després d’un ruck i la segona després d’una bona fase de joc per davantera. Al descans el BUC guanyava 0-10. A la segona part, va seguir el mateix guió de joc, tot i que el BUC fins i tot va aconseguir controlar una mica la superioritat dels empordanesos a la melé. Els visitants van seguir ampliant el marcador amb bones escapades individuals de Pau Güell (que va ser anomenat Man of the Match pel Torroella) i Maties Minguella. El Torroella ho va intentar i va aconseguir una marca de càstig poc abans de la quarta marca del BUC i una segona marca a última hora que no van poder evitar la victòria del BUC. Bon inici de la fase definitiva de la Divisió d’Honor Catalana pel BUC B, que comença amb 5 punts a la classificació.

Alineació: 1. David Pagan 2. Jose Castellano 3. Víctor Tarifa 4. Bernat Benito 5. Jan Gustems 6. Adrià Batlle 7. Juan Diego Vargas 8. Javier 9. Pau Güell 10. Fernando Fernádez 11. Joan Eloi 12. Arnau Martínez 13. Maties Minguella 14. Marc “Cayu” Cayuela 15. Adrià Beneria

Suplents: Joan Crespí, Nil Guasch, Francesc “Paco” Coma i Rubén “Rufo” del Campo.

4 Assajos: Víctor Tarifa, Bernat Benito, Pau Güell i Maties Minguella.

1 Transformació: Adrià Beneria.

[ws_table id=”55″]

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby