Resultats: Jornada 11-12 de març

CR La Vila 43-10 BUC

Nova derrota del Sènior A del BUC, aquest cop previsible per jugar a camp del líder imbatut de la categoria. Tot i sortir amb alguns titulars no habituals, el BUC va aguantar uns 50 minuts dins el partit fins que al tram final La Vila va acabar decantant el matx i imposant-se de forma clara.

vila_buc2

El BUC va sortir al Pantano disposat a complicar-li la vida a l’intocable líder i de fet, va aconseguir ser el primer en avançar-se al marcador gràcies a un drop transformat per l’obertura Miki Mas en els primers minuts que sorprenia l’equip local (0-3). La Vila no va trigar en respondre amb la primera marca del matx (7-3), però el BUC, lluny d’arronsar-se, va tornar a colpejar amb una marca del segona línia italià Fabio Amadio (7-10) i tornava a posar-se per davant donant l’ensurt a l’afició alacantina. Els locals, van tornar a reaccionar amb dues marques abans del descans, però el partit marxava als vestuaris amb un ajustat 19-10 que no deixava l’equip fora del partit.

Per desgràcia, a la segona part la cosa ja va anar canviant, i La Vila mica en mica va aconseguir imposar la seva superioritat per acabar enduent-se el partit de forma clara amb quatre marques més que van posar el 43-10 final a l’electrònic.

A falta de dues jornades, l’equip segueix en penúltima posició i hauria de guanyar els dos partits que queden per aspirar a sortir de les places de descens i estalviar-se jugar una promoció per seguir a Divisió d’Honor B.

Alineació: 1. Pere Clarà 2. Nin Escrig 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Ermengol Alemany 5. Fabio Amadio 6. Pierre Rivenc 7. Juan Pablo “JP” Salcedo 8. Rochedi Mirabet 9. Alejandro Chamero 10. Miquel “Miki” Mas 11. Albert Velarde 12. Ferran Pahisa 13. Arnau Martínez 14. Raimon Jorba 15. Artiom “Arti” Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Albert Conesa, Juan Diego Vargas, Víctor Tarifa, Fco. Javier “Kico” Mena, Daryl Taduran, Juan Pistone i Lluís “Kraken” Vallès.

Marques: Fabio Amadio.

Transformacions: Artiom “Arti” Kovalenko (1).

Drops: Miquel “Miki” Mas

vila_buc1

BUC C 76-10 CRUC B

Dissabte a la tarda, el Sènior C es va imposar de forma molt clara al segon equip del Castelldefels a la Foixarda. Els homes de Diego Dunjó van dominar clarament el matx per anotar fins a onze marques i sumar una nova victòria amb bonus aquesta temporada.

L’equip manté la tercera plaça a la classificació que dóna accés als playoffs pel títol, però la taula està molt ajustada entre la tercera i la cinquena posició, amb la qual cosa caldrà anar a guanyar a camp del Badalona, el líder, a l’última jornada, si volem assegurar ficar-nos al playoff final.

Alineació: 1. Ramon Zuloaga 2. David Rahola (c) 3. Antonio “Dos Santos” Gomide 4. Alexandre Bourré 5. Gabriel Pérez “Sr. X” 6. Pol Deulofeu 7. Guillermo “Mapas” Aladamiz-Echevarría 8. Roger Belis 9. Quentin Bucciarelli 10. Hernán Scartascini 11. Bernat Barceló 12. Marc Pérez 13. Leonardo “Leo” Profilio 14. Sergi Aregall 15. Mamoun “Mams” Alami

Suplents: Albert Torrents, Jordi Marco, Ángel Viudez, Diego Dunjó, Gabriel Amat, Simon Baptiste i Kieran “Hache” Dolaghan.

Marques: Guillermo “Mapas” Aladamiz-Echevarría (2), Mamoun “Mams” Alami, Bernat Barceló, Sergi Aregall, David Rahola, Leonardo “Leo” Profilio, Hernán Scartascini (2), Simon Baptiste i Ramon Zuloaga.

Transformacions: Hernán Scartascini (5) Mamoun “Mams” Alami (4).

Cops de càstig: Mamoun “Mams” Alami (1).

 

BUC D 25-29 RC Martorell B

El Sènior D va estar a punt de sumar la segona victòria oficial, però es va quedar a les portes a última hora perdent per un ajustat 25-29 contra el Martorell B.

El quart equip del BUC va realitzar un bon partit, contra un rival molt ben treballat també i va aconseguir dominar el marcador durant bones fases del partit, arribant a última hora amb el marcador ajustat però a favor gràcies a les tres marques anotades per l’arrier Adrià Murias. Per desgràcia, al tram final el Martorell va aconseguir remuntar amb una marca i els últims minuts no van ser suficients per tornar a donar la volta a l’electrònic.

Alineació: 1. Josep Lluís Carrasco 2. Pablo Sánchez 3. Enrique “Quique” Lanfranco 4. Lluís Pascual 5. Ferran Roger 6. Nicolás Dario 7. Jordi Coromines 8. Alban Cabrespines 9. Roger “Vaquilla” López 10. Kirian Martínez 11. Joan Eloi (c) 12. Albert Ainchil 13. Anthony Fontaine 14. Marcel Colet 15. Adrià Murias

Suplents: Alexander Arnau, Alejandro Burillo, Jaumé Bolós, David Fernández, Vindio Blanco, Àlex Cusco i Liborio “Libo” Martorana.

Marques: Adrià Murias (3).

Transformacions: Kirian Martínez (2).

Cops de càstig: Kirian Martínez (2).

 

Més resultats:

sub14: UE Santboiana 55-10 BUC

sub16: Gòtics RC 24-27 BUC

sub18: BUC 5-20 BER

 

Fotos: Pedro Marcet (La Vila)

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby