Resultats: Jornada 1-2 d’octubre

BUC 22-10 UE Santboiana B

Primera victòria del BUC que estrenar l’apartat de partits guanyats a la classificació. Els home de Cucho i Pistone es van imposar a la Santboiana tot i no realitzar un partit brillant que es va acabar escalfant massa.

El BUC es va avançar ben d’hora amb una marca del segon línia Víctor Tarifa que va penetrar pel mig desfent-se dels rivals que li van sortir al pas. Arti Kovalenko transformava i iniciava la que seria una gran actuació amb el peu. Els de St. Boi no van trigar a reaccionar amb un cop de càstig transformat pel seu mig de melé, però els de negre tornarien a ampliar diferències gràcies al seu arrier, que va anotar dos cops de càstig abans de la mitja hora de joc (13-3). Poc abans del descans, la Santboiana anotaria una marca transformada que deixava el partit molt igualat al descans: 13-10.

buc_uesb_tarifaLa segona part va veure’s predominada pel joc subterrani i les aturades i cap dels dos equips va fer lluir massa el bon joc del que són capaços. Només l’Arti Kovalenko novament va ser capaç de tornar moure el marcador amb fins a tres cops de càstig transformats més que van donar una victòria més àmplia al BUC: 22-10.

Durant el Tercer Temps del partit es va sortejar una samarreta oficial de França Sevens per reunir fons per al club, cortesia del Martín Seras Lima i MundoRugby, a qui li agraïm el detall.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma (c) 4. Víctor Tarifa 5. Fabio Amadio 6. Toni Fedelich 7. Adam Matutano 8. Rochedi Mirabet 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Ruben “Rufo” del Campo 13. Miquel “Miki” Mas 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Arti Kovalenko

Suplents: Nin Escrig, Roger G. Obradors, Pere Clarà, Ermengol Alemany, Juan Pablo Salcedo, Arnau Martínez, Albert “Linterna” Velarde i Juan Pistone.

Marques: Víctor Tarifa.

Transformacions: Arti Kovalenko (1).

Cops de càstig: Arti Kovalenko (5).

buc_uesb1

Castelldefels RUC 43-24 BUC B

Debut en competició oficial del BUC B i primera derrota. Els de Xavi Carrasco van caure a Castelldefels davant d’un bon rival, realitzant una primera part massa fluixa i quedant-se insuficient la reacció de la segona.

El BUC B va sortir al camp poc mentalitzat i va veure com el CRUC de seguida s’avançava al marcador gràcies a la contundència de les seves penetracions. Els de negre van estar poc encertats en el placatge i l’equip local ho va aprofitar per fer mal amb els seus jugadors més importants i anotar diverses marques ja a la primera part. El BUC no es va acabar de despenjar del partit gràcies al seu xutador, Víctor Ferrer, que va anotar fins a quatre cops de càstig durant el primer temps, que va acabar 33-12.

A la segona part, els visitants van reaccionar, demostrant millor mentalitat i amor propi i tot i encaixar una nova marca, van dominar més el joc i la possessió, aconseguint retallar diferències amb dues marques, anotades pel Sr. X i per Raúl Campesino, que havien entrat com a refresc. Desafortunadament, la reacció no va ser suficient ni per endur-se un punt bonus de la visita a Castelldefels, però el partit servirà per millorar de cara a les properes jornades i no quedar enrere en la classificació.

Alineació: 1. Francesc Farràs 2. Víctor L. Rebollo 3. Ángel Viudez 19. Dawid “Thor” Rozenkiewicz 5. Lluís “Kraken” Vallès 6. Miguel  7. Álvaro Rubio 8. Bernat Benito (c) 9. Pau Güell 10. Hernán Scartascini 11. Marc Fajarí 12. Jose Blas 13. Víctor Ferrer 14. Guillem “Willy” Vidal 15. Pol Camprubí

Suplents: Juan Diego Vargas, Martín Colombano, Raúl Campesino, Josep “Manrússia” Gonzàlez, Pau Estévez, Pere Romero, Jordi Coma i Gaby Pérez “Sr. X”.

Marques: Gaby Pérez “Sr. X” i Raúl Campesino.

Transformacions: Víctor Ferrer (1).

Cops de càstig: Víctor Ferrer (4).

bucb_manresa1

CRUC B – BUC C

El tercer equip del BUC va tornar a imposar-se en el seu últim partit de pretemporada abans de començar la temporada oficial el proper cap de setmana contra el Reus. Els nois del Diego Dunjó van vèncer el filial del Castelldefels amb claredat i demostrant la gran progressió que estan fent els nous jugadors que s’estan iniciant al nostre esport.

Fotos: Julián Yepes i Edu Rois

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby