Resultats de l’escola

Aquest cap de setmana l’equip infantil ha tornat a guanyar. Ha vençut al Cornellà 45-12 en un partit que va començar una mica apagat. Just abans d’iniciar el partit vem ser informats que com que el Cornellà només presentava nou jugadors nosaltres només podiem al·linear deu jugadors. Això va provocar cert desconcert als nostres nois i va permetre que el Cornellà s’avançés en el marcador. Poc a poc vam reaccionar, i durant el descans en Juan Egea va poder reorganitzar els nostres jugadors i això ens va permetre veure el joc a la mà que ens caracteritza. El resultat de la impotencia del Cornellà va ser la tarjeta groga que va veure un dels seus jugadors per superar els límits de les normes per intentar aturar els nostres atacs.

Amb aquesta victoria hem culminat uns bons resultats iniciats el cap de setmana pasat a Tarragona. El 23 de febrer ens vam reunir a Tarragona totes les escoles de Catalunya i l’escola del CAU de Valencia. El aligots i prebenjamins van jugar els seus partits i van ser premiats amb el Trofeu al Rugby-Champaigne de la seva categoria. Els benjamins van guanyar els seus partits de grup davant del Sant Boi A, FC Barcelona i Sant Cugat. En el partit de semifinals amb el Sant Boi B també van guanyar però van caure davant del CAU a la final, en un partit caracteritzat pel joc al limit dels valencians. Els alevins que jugaven la 1ª Jornada del Campionat de Catalunya Infantil – Fase Regular en la fase de grup van guanyar els partits amb el Poble Nou, Sitges i Castelldefels peró van ser superats pel St. Boi. En el partit amb el segon de l’altre grup van empatar amb el St. Cugat; això ens dóna un total de 12 punts a la classificació.

D’aquestas dues jornades teniu fotografies adjuntes.

ACTIVITATS DE LA SETMANA DEL 3 AL 9 DE MARÇ PER L’ESCOLA DE RUGBY DEL BUC

Dimecres 5: Entrenament a la Foixarda de 18 a 19,30 pels infantils, alevins i benjamins.

Dissabte 8:
– Infantils: NO TENEN ACTIVITAT
– Alevins, Benjamins, Prebenjamins i Aligots: Trobada d’Escoles a Parets/Hospitalet. Els alevins jugaràn la 2ª Jornada del Campionat de Catalunya Infantil – Fase Regular. Pendents de confirmar seu i horaris.

Pep Bada

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby