Resultats 23-24 d’abril

BUC B 74-10 Martorell

El BUC B ha acabat la temporada amb una nova gran victòria, aquesta vegada a casa contra el Martorell i amb l’equip reforçat. Els de negre ja van començar bé, tot i que al principi el Martorell va aguantar i fins i tot inquietar l’equip local. Però de seguida que van començar a caure les marques, els visitants van acabar abaixant els braços, sense treure mèrit al bon joc del BUC, és clar. Els de la Foixarda es van avançar ja ben d’hora amb una primera marca de l’històric Fernando Fernández (que s’acomiadava de la Foixarda, jugant, teòricament, el seu últim partit amb el BUC B). El Martorell reaccionava amb una marca que els enganxava al partit, però el BUC no trigaria a seguir anotant, amb un cop de càstig de Miki Mas i una marca de Jordi Coma ben ràpids. El BUC ja agafava distància amb el 20-5 al marcador, però abans del descans ja aconseguirien el bonus ofensiu amb dues marques més, anotades per Xexi Coma. Sumant-hi les transformacions de Miki Mas, que va demostrar estar molt encertat amb el peu, el marcador el descans deixava el partit sentenciat ja: 34-5.

bucb_martorell1A la segona part la cosa no va parar i el BUC no va afluixar pràcticament en cap moment, entre altres coses gràcies a l’aire fresc aportat pels canvis, l’entrenador els va arribar a realitzar tots. Aíxí, Miki Mas anotava la primera marca després del descans amb una ràpida escapada després d’interceptar una passada rival i Arti Kovalenko l’imitava pocs minuts després per anotar-ne una altra. El pilar Xexi Coma firmava un hattrick amb una nova marca, que venia seguida de fins a tres marques més encara, anotades per Arti Kovalenko de nou, Bruno Félez i Jony Rigo, arribant a les deu marques en total. A última hora el Martorell va aconseguir una segona marca de l’honor, per deixar el partit en el definitiu 74-11.

S’acaba la temporada de lliga pel BUC B de forma positiva, tot i que la tercera plaça aconseguida a Primera Catalana evidencia que no ha estat una bona temporada, començant per la pròpia lliga on ens ha tocat jugar, per mèrits propis. Hi ha hagut partits molt bons, però caldrà molt treballar més la temporada vinent per poder tornar a estar a la Divisió d’Honor Catalana, que és la nostra aspiració.

bucb_martorell_ferAlineació: 1. Juan Diego Vargas 2. Jose Castellano 3. Albert Conesa 4. Bernat Benito (c) 5. Jan M. Milà 6. Juan Pablo Salcedo 7. Javier Grisolía 8. Sergi “Xexi” Coma 9. Albert “Linterna” Velarde 10. Fernando Fernández 11. Jordi Coma 12. Víctor Tarifa 13. Miquel “Miki” Mas 14. Daryl Taduran 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Ángel Viudez, Pere Clarà, Jonathan “Jony” Rigo, Josep Salvat, Bruno Félez, Maximiliano Casco i Marc Fajarí.

Marques: Fernando Fernández, Jordi Coma, Sergi “Xexi” Coma (3), Miki Mas, Arti Kovalenko (2), Bruno Félez i Jonathan “Jony” Rigo.

Transformacions: Miki Mas (5), Arti Kovalenko (3) i Marc Fajarí (1).

Cops de càstig: Miki Mas (1) i Albert Velarde (1).

res_16-04-23Fotos: Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby