Resultats 19-20 de desembre

UE Santboiana B 6-25 BUC

Gran jornada pel BUC que es va imposar amb claredat i realitzant molt bon joc al mític Baldiri Aleu (6-25), encadenant tres victòries consecutives i pujant fins la cinquena posició a la classificació.

Els homes del Putxy ja van començar bé d’entrada, plantejant una bona defensa al jove conjunt de la Santboiana B i intentant madurar els seus atacs per anar a jugar a camp rival. Cal destacar el gran partit que va fer la davantera negra en general, sobretot en les fases estàtiques de joc. El domini dels forwards negres va començar a donar fruits al minut 30 quan el capità Juan Pistone va aprofitar una melé robada a la 22 rival per anotar la primera marca del partit. El mig de melé Facundo Paz la transformava per posar el 0-7 al marcador. No va haver-hi més punts durant la primera part fins a l’últim minut, quan la Santboiana aconseguia retallar diferències amb un cop de càstig transformat: 3-7 al descans.

uesb_buc1I a la segona part el patró va començar sent el mateix. En els primers minuts, el BUC va fer una demostració de potència i qualitat fent avançar pràcticament 40 metres un maul després d’una touche. La davantera del BUC va avançar passant per sobre el rival per aconseguir ficar-se a 5 metres de la marca rival i permetre que Xexi Coma acabés entrant per anotar la segona marca del partit: 3-12. El BUC va seguir dominant el joc, principalment a camp rival, i va aprofitar les infraccions del rival per augmentar l’avantatge al marcador amb dos cops de càstig de Facundo Paz. Tot i patir dues expulsions temporals durant la segona part, el St. Boi va intentar reaccionar amb alguna bona escapada que va poder aprofitar per transformar un drop i retallar distàncies al marcador, però el BUC no va perdre en cap moment el control del partit. De fet, va aconseguir sentenciar-lo amb una nova marca de Juan Pistone, ja en els últims minuts, després d’un nou maul de la davantera negra.

Al final, 6-25 al marcador i victòria clara contra un rival directe que es veu superat en la classificació pel BUC. Gran actuació de l’equip de forma col·lectiva amb el debut de més d’un jugador a la categoria de plata.

3724

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Guillem Torró 3. Sergi “Xexi” Coma 4. Yago Goberna 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone (c) 9. Facundo Paz 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Raimon Jorba 13. Miki Mas 14. Fco. Javier “Kico” Mena 15. Maxi Casco

Suplents: Pere Clarà, Juan Diego Vargas, Jacopo Cortinovis, Pierre Rivenc, Ferran Pahisa, Alejandro Chamero i Alejandro Cubí “Canario”.

Marques: Juan Pistone (2) i Sergi “Xexi” Coma.

Transformacions: Facundo Paz (2).

Cops de càstig: Facundo Paz (2).

res_15-12-19Fotos: Isaac i Julián Yepes | Crònica: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby